0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
daj malo vi¹e podataka o autu,koju sliku itd...
do¹la nova ljubimica!
Radit èe se uskoro,trba prodat Nivicu,Vespicu i jo¹ neke sitnice,da imam vi¹e mjesta u garage,a i neke djelove jo¹ moram naèi,ovim ¹ta imam nisam zadovoljan!
A ova zelena Niva je tvoja?@ Alfa Dreams ako je njegova, nemoj da crvenis
Stara gospoja Oce se radit sta uskoro da to izgleda koliko je moguce zdravije? Proljece dolazi, ono ovo :hehe: Ono sto mi stane u kofer ti dofuram krajem 5og mjeseca pa javi http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=alfa+romeo+75&_sacat=0&_odkw=alfa+romeo75&_osacat=0&_from=R40Nemoj mislit da imam Sport Billy kofer : :
Ima djelova kod tebe ili nabavlja¹ okolo!
To ti je link za Ebay brca...pogledaj sta ima tamo, pa ak ti sta treba posalji mi na mail pa cu ja to da kupim i dopeljam krajem 5og mjeseca...
Ima sta novo? :
America gotova,a sebi skinuo brave,razraðujem podizaèe,novi sicevi i tapet na pranju,sitnice ¹minkam,i sortiram dijelove da znam ¹ta je vi¹ka,a ¹ta mi fali.Moram ga sredit za tehnièki,a piturat èemo je poslin,i normalno motor zaminit!
Jeli to Mirova America?
Sizife,trbaju mi gume ispod brava i trokutièi od branika,pa ako ima di za naè?
Brate, trazi po Ebayu i slicnim stranicama, cim nadjes daj mi link i ja uzimam za tebe...i ostalo kao sto sam reko...Nego, daj mi koju fotku posalji na mail da vidim tocno o cemu pricas pa cu i ja pogledat maloblagomir.maric@gmail.com
®ika jel mo¾da kupuje¹ TS motor za 75-icu?