Hm, ima nesto malo apdejtova od 2008. do danas

Od 'vizualnog' dijela, pretapecirala sam obloge prednjih vrata. Dala pretapecirati i zadnje obloge, jer su kompletno izvisile. Vozacki sic se 'ogulio' do spuzve na jednomd dijelu, to jos moram rijesiti.
Ljetos sam konacno, nakon 6 godina, popravila i desnu stranu auta...(u medjuvremenu sam skoro srusila jos jedan zid, tako da se 'ozljeda' bila prosirila preko cijele desne strane). Trebalo je 6g da se na golom komadu lima uhvati mali komadic hrdje, tako da stvarno

onome tko je odredjivao kolicinu cinka.
Od 'potrosnih' stvari, promijenila sam nekoliko vilica (otprilike svake 2 godine po jednu), stangice stabilizatora, prednje amortizere, kompletan zadnji ovjes, gume, brisaci (konacno uzela od Tipa ruke), komplet auspuh, remenje + spaneri + pumpa vode, termostat, novi prednji farovi...ima toga jos, sjetit cu se.
I konacno sam rijesila problem rada na 3 cilindra i krepavanja auta kad je kisa/vlaga.
Prvo sam zamijenila kablove i stavila originalne (nijedni drugi nisu valjali), par setova svjecica, SVE moguce senzore...i na koncu price promijenila i bobinu. Ocito je problem bio u bobini jer nakon toga je ok i po kisi...vjerojatno neka mikropukotina kroz koju se navlacila vlaga. Pa ako nekome zatreba informacija, nek se nadje...