22-09-2023, 03:27:34

Autor Tema: Suvozaceva polica  (Posjeta: 705 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

tonijel

• Gost
  • Trade Count: (0)
Suvozaceva polica
« u: 11-09-2007, 00:31:12 »
Pozdrav društvo!
Radi se o onoj srebrnoj ručici police preko puta sjedala suvozača.
Jednog dana sam ju našao na podu u autu a izgleda da je ispala kad se čavlić koji ju je držao odšarafio i ispao.
Čavlič nisam našao.Sama ručica je čitava , isto kao i dio na polici na koji se ona stavlja. Pitao sam u autocomercu u rudeši i u kariću za popravak,
obadvoje spominju jedino zamjneu cijele police što je cca 1500kn, a karić je još nadodao da bi umjesto zamjene cijele police mogao napraviti neku
"improvizaciju"   :wz  za 300-400kn koja bi navodno vratila ručicu police u funkciju. Osim karića i autokomerca nisam pitao nikog automehaničira, limara  NEE (neznam koga pitat) ili nekog  drugog ko bi eventualno mogo to popravit, pa ak vi imate neki prijedlog , bit će mi drago.   :mah:
« Zadnja izmjena: 01-10-2007, 21:58:24 od AA-lfa »

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Ženski
  • TY
    • Zagreb
Suvozaceva polica
« Odgovori #1 u: 11-09-2007, 08:39:05 »
bravar  :rolll:
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

Offline Dama 166

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • AR 166 2,4/159ti 2,4/Spider 3.0 24V/ 159ti 1750tbi
    • Njemacka, Stuttgart
Suvozaceva polica
« Odgovori #2 u: 11-09-2007, 09:15:56 »
otvoriti, pogledati sta joj je, napraviti i to je to. A ako je napukla onda kupiti novu. Ako je napukla jer se teze povlaci onda vidiit zasto se tako tesko povlaci da vise ne pucketa

Offline Gonzo

• Učim polako
  • Spol: Muški
  • 147 1.9 JTD
    • Zagreb
Suvozaceva polica
« Odgovori #3 u: 01-10-2007, 21:47:33 »
Pozdrav društvo!
Radi se o onoj srebrnoj ručici police preko puta sjedala suvozača.
Jednog dana sam ju našao na podu u autu a izgleda da je ispala kad se čavlić koji ju je držao odšarafio i ispao.
Čavlič nisam našao.Sama ručica je čitava , isto kao i dio na polici na koji se ona stavlja. Pitao sam u autocomercu u rudeši i u kariću za popravak,
obadvoje spominju jedino zamjneu cijele police što je cca 1500kn, a karić je još nadodao da bi umjesto zamjene cijele police mogao napraviti neku
"improvizaciju"  :wz za 300-400kn koja bi navodno vratila ručicu police u funkciju. Osim karića i autokomerca nisam pitao nikog automehaničira, limara  :ne2: (neznam koga pitat) ili nekog  drugog ko bi eventualno mogo to popravit, pa ak vi imate neki prijedlog , bit će mi drago.  :mah:

Uzeti svrdlo debljine glave šarafa. Staviti svrdlo u bušilicu te s unutarnje strane vrata police probušiti tanku rupicu. Ubaciti šaraf te prisloniti srebrenu ručicu i zavidati. Tako sam ja to rješio, a čini mi se i "Marin Krk". Sve što trebaš paziti jest da prilikom bušenja točno pogodiš put prema rupi na koju nalježe srebrena ručica vrata. Potpuno besplatno i jedino rješenje bez kupovine novih cijelih vrata. Osim toga, uopće se ne vidi rupa s unutarnje strane te možeš svaki put kad ti se to dogodi ponovo pritegnit. Meni se nakon što sam napravio gore opisani postupak više nikad nije ni olabavila, a kamoli ispala.