treba biti objektivan. AR 166 je definitivno neuspio pokušaj jer gledajući sa strane proizvođača gleda se prodaja. koliko je AR 166 prodano? usporedite to s Audijem A6 ili BMW 5. koje to poduzeće u svijetu ima službeni auto AR 166??
AR 169 bi to trebala barem donekle popraviti
fora je u tome što svaki seljak vozi švabu a zaljubljenici u vozila Alfe. Clarkson je rekao da ne možeš biti pravi ljubitelj automobila ako nisi posjedovao Alfu.
Inače ima jako puno firmi koje su imale 166 za službene aute, ali većina službenih limuzina u firmam u RH ti je passat i octavia a ipak po meni je 166 malo iznad tih vozila i opremom i izgledom i motorizacijom. A sačuvaj bože da nije tdi, inače majmuni (60% vozača u RH) nemaju pojma da im je dragocjene comonrail dizele kao i dizele sa direktnim ubrizgavanjem i turbinom prije švabe napravio talijan a ne prvo švabo, a to je sve znak ne znanja. A ovi naši bokci ne znaju ništa, ja bih recimo bio polaskan da me stigne policijska 159, sa smješkom uzeo kaznu za brzu vožnju, i pitao ga par stvari o autu, a za traktore nemam šta pitat jer imam doma ferguson pa znam kak to radi!!! Uostalom skrenuli smo s teme zanima me kak će mi izgledati budući auto???