nije samo zbog znaka a zna se zasto

.
Svi njemacki Auti su jeftiniji u Osiguranju. Ja kad sam uzimao 300M bio sam u dilemi Hondu Legend 2,7 ili 730 ili cak 735.
E sad po mjestu i po voznji je meni bio BMW naspram legende "Nulla", zadnja vuca na BMW-u sa zimskim gumama na ravnom i malo snjega pleso Tango, a Legenda sa boljim ljetnima i prednjom vucom ko po spagi da si ga vuko

.
Potrosnja skoro duplo veca kod BMW-a, zena ga nije mogla po gradu spustiti ispod 13 a ja sam vozio Legend i bar po kompu gledano oba auta je moje voznje Legend uzela nekih 9-10 L a to je po mojoj racunici skoro duplo manje.
Osiguranje
BMW me onda doso nekih 1900 "DM" Kasko dok Honda preko 3000 "DM" i pricam o Deutsche Marcina

.
Politika je ta da se odrze radna mjesta u Njemackoj i kupuju njemacka auta, iako su bila velikim djelom losija po puno pitanja.
Alfa, alfa je sebe pokopala losim glasom u prslosti i taj dobar glas ce si tesko vratiti ako uopce. Veliki faktor je kupovna cijena i pad cijene nakon Rege. , svaki svabo ce si reci radije platim istu cijenu i uzmem si njemacki proizvod sa manje dodatne opreme ali ne gubim kad budem opet prodavo

, ja osobno posto ne mjenjam cesto auta ko neki ovdje mi je svejedno. Gledo sam i 530 i A6 sad kad sam trazio ali ko bi ih platio

, BMW je otpao posto sam cuo da po zimi samo sa 100 kg u gepeku na put, a A6 po cjeni, cim malo ima opreme cijena je vise nego bezobrazna !!
Ostalo nije puno za razmisljati jer sam htio pouzdan auto koji se malo kvari i sa kojim necu imati problema i neznam koje posjete u Servisima, tako da je "ti" Princeza zamjenila Damu