0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
puno
700km 62l = 9l 95% gradska voznja hadan motor
guranje ugašenog auta se ne računa :hehe:
Grad potrošnja 61,10 l 716 km. Nisam prismrdio van Zagreba.8,53l
Nekih 4 dl više nego prije chipa.Vjerovatno se malo brže pelam Buraz mi ne vjeruje da toliko troši, njegov je na 12,5l na vrlo sličnim dionicama.Još mi gleda u guzu. Ja sam mu rekao točno šta ga čeka 12 do 12,5l sa laganim gasom. Ali s obzirom da se on ne radi puno km jedan rezervar mu je dosta i dobro .
jel to zbog zg 12l ili lambda i te gluposti
...identično i neide dole, da ga hebeš...
meni je oko 10 po gradu skroz nekad i manje ali dok je termostat bio otvoren osijetila se litrica vise sigurno
di češ oko 10 po gradu, tad ti je največa gužva u centru :hehe:
Pun tank, 89km na pisti Grobnik, dolio 205kn(24 lit.)...nije puno :hehe: :hehe:
Alfa 156 18ts ZG-OS-ZG Autoput 140kmh 10l potrošnja.Je to ok :
Puno previse
Pun auto. Ima malo po Osijeku vožnje i po Sl.Brodu.Role kaže 8,5 na 130kmh čistog autoputa. Onda ovih 10l sa punim autom i brzinom 140 ne ispod i sa nešto grada i nezvuči puno previše...... valjda :
Nemam pojma, meni je to previse... Ne da mi se sad trazit post od prije 2 godine nakon Grobnika, al onda mi je 155 1,8 TS sa 140ks trosila 8,25 l/100km cini mi se divlje voznje i s klimom...Prosle godine ZG-ST po autoputu cijelo vrijeme preko 180km/h pa mi je 11 trosilaKad smo na more isli stalno tempo 150-160 pa nije prek 8,5 isla cini mi se, a isto pun auto, klima/ljulja/trese i tak to