kao PRCO i OSNOVNO pazi malo kako se izražavaš.... nisam ti ja nikakav dečkić, kao drugo, godišnje iden jedno 850 puta po toj relaciji, istina u zadnje vrijeme se ne vozim konstantno 200+ čisto radi potrošnje jer nemam kosilicu ispod haube, da u početku kada sam išao nisam je spuštao ispo 200 sigurno (osim pojedinih djelova kao što su tuneli i naravno da ima desetak zavoja u kojima se prilagođava brzina, ali uz sve to nemožeš opet mjerit svoj auto jer razlika je veeelika u ovjesu kod gtv i tvog auta) da se vratimo na priču, stajanje se obavlja u ziru i brinju, znači 2 stajanja, i kao treće, pregrijavanje itd. ponavljam ne vozim kosilicu....
kako onda objašnjavaš x ljudi koji se voze po toj ruti konstantno iznad 180 tj. 200??? čitaj malo kako se vozi ekipa kada ide ili odlazi sa susreta iz splita ili rijeke.... koja ima je konstantna brzina na autoputu.... nemam se ja šta opravdavati možemo odvozit zajedno rutu zg-st pa čemo vidjet, osim toga kako onda objašnjavaš da mi za tu rutu (ne samo meni ) treba max 3 sata???
Alo, momak, ustal si na lijevu nogu, ili kaj? Pa nisam ja ni rekel da TI ne vozis tolko, ili da se TEBI tvoja Alfulja pregrijala. Da ima takvih brzinaca koji drapaju 180-200-vise na autoputu, znam, i srecem ih svaki tjedan, a onaj o kom sam ja govoril je bil u Hondi koja se pregrijala...
However, NHF.
I da, ne namjeravam se ganjati "s nekim", imam drugaciji stil voznje, i drugacije guste -> serpentine, uzbrdice, nizbrdice... A i auti sam totalno drukcije koncipirani, i cisto dijametralno suprotnih namjena. Haug.