0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dali je moguće da sam u svoju 156 natočio 64.50l goriva : Prešao sam sa tom litražom 796km sve grad Zagreb naš najljepši na svijetu.
Natočio 64,50L? Što rezervar ne drži 63L? Koliko si imao otprilike prije nego što si točio?
ja sam uspio nagurati 66,1, ali auto mi je doslovno bio na parama, računam da su mi ukrali 2-3 litre natočio na ini
a šta češ stil vožnje, troši 11-12 plina moje vožnje + 1-2 lit benze na 100 km od 5500-7250 je benza da se dizne nebi počepile
kolko troši 3.0 v6 24v?ali realno ,a ne sad ono može 3 ,a može i 30 litara....
stari ima 164 3.0 V6 24V i normalna potrošnja se vrtila oko 12-13l e sad sami grad ili otvorena je opet nešto drugo ali odprilike kombinirano je bilo tolko dok je bio motor u savršenom stanju....
kolko ovo troši na 100km ?
20l ako komp dobro pokazuje
ti to za 3.0 ili 3.2?
E može jedno pitanje:::Koliko bi morala trošiti 33. 1.5 Boxer 91.god ??? Po knjizi?????
Najveća je laž kad čuješ od raznoraznih ljudi da im auto troši 5-6 litara.Možda ako žive 30km izvan grada i po gradu idu samo u spizu.Realno,ja vozin dizela i grad čisti nije ispod 8-9 litara.Ljudi sami sebe varaju a to san se uvjeria kad san uzea svoju makinju!I to kad mirno voziš,inače ako mrkneš po gasu.....fijuuuu!A 1.6TS i druga benzin ekipa to da ne pričamo.Sisaju ko alkoholičari!Ali Alfa se ne vozi za računanje goriva,bolje uštedit na nečemu drugome u životu!