Sipano točno 155,31 lit. na kilometražu od 2500km (ako treba nekom potražit ću i račune), ima matematičara ovdje pa nek računaju koliki je to prosjek. Napomena na to da se radi o ukupnoj kilometraži od 2500km, ne trenutnoj potrošnji ili 100-150km sporije ili brže vožnje, ima dijelova gdje doslovno netreba mijenjati brzinu po 50-60km, neznam samo koliko bi jedan dizel trebao trošiti pri ovakvom načinu vožnje i nekoj normalnoj brzini na otvorenom, možda 10l 
Tek sad po komentarima vidim da nisam ni svjestan koliko mi ovaj dizel izbija para iz đepa i koliko je rastrošan, bolje onda uzeti benzinca koji će trošiti 8-9 l otvorene ceste dođe na isto 
da te malo podsjetim šta si napisao
Zadnjih 2500km prosjek 5,8l po boardu sve autocesta s tim da je od toga oko 1000km bio Autobahn prosjek brzine oko 180-190km/h, auto stalno pun, ja prezadovoljan. JTD 1.9 110KW
jel se meni čini da mijenjaš priču ili si polako shvatio šta si napisao.... ili možda nisi baš imao taj prosjek brzine sa tom potrošnjom... možda da malo opet pročitaš šta sam ja tebi rekao, ali ponoviti ću,
sa tim brzinskim prosjecima koje si naveo
NEMOGUĆE je imati potrošnju 5,8 po boardu ili 6,2 stvarnu.... i točka.... kaput....
a ne bi ti bilo loše kupiti benzinjaru, s obzirom da voziš prosjek 180-190 uz potrošnju 5,8 zašto bi riskirao skupe kvarove na dizelima... uzmi benzinca, trošit će ti vjerojatno 4,8 a prosjek brzine će ti biti 190-200.... nešto slično kao avion u brišućem letu...
i da ima nas matematičara koji znamo da je 2+2=4
kod tebe je 2+2 opet dva i kad dodaš još dva eto te na nuli....
odo sad malo driftati sa benzinjarom 4x4 po snijegu, dangubim ode a vani snijeg...

rekao sam ti da tvoja auta ne troše nego proizvode naftu