Meni nekako nema logike jer koliko znam dvotaktol se koristi za dvotaktne motore kao sto su motorka,manja kosilica i slicno... i tada se iskljucivo mjesa sa benzinom i sipa u te mašine...e sad kako se ponasa kad se mijesa sa naftom i to jos u autu.... nekako mi to nema smisla al eto ako grijesim mozes li nekako objasniti zasto to sipas...
:
EDIT: ne ti kolega damir166, mislio sam na Damu166 
cinjenica je da dvotakno bolje sagorjeva i potpunije sagorjeva nego Dizel i uz sve to jos podmazuje bolje nego Dizel

, svi oni koji su sipali neznam kake aditive kad se usporedi viskozitet pod prstima ispada isto

, miris i sl.
Video sljedi na sljedecem tankanju

. i Ide cijela litra radi smrada unutra jer je sve od grane otvoreno i hocu pokusati to nekako smanjiti

.
Tu u Svabiji je i na BMW i na Alfa forumu velika tema ko koliko osjeti, ja sam prvu dozu stavio obicno ulje za kosilice (Liqui Moly) i osjetio nakon ca. 10 km razliku. Razlika je bila ta sto je bolje primo gas, popratno je bolje vuko i manja potrosnja. Minimalno ali manja

!
danko samo ti cekaj bez brige upozno si me i nebi radio take stvari da mi decki iz firme nisu rekli da sipaju vec barem godinu i pol

, onda sam poceo i ja jer sam cuo od kolege kojem vjerujem dosta i nebi me zezno jer smo si ovako dosta dobri. Ne vidimo se cesto jer sad radimo kontra smjene ali je tip vise nego ok

.
Polako vidit ce ti daminu 159 jos i sljedecih 5 godina