Cajgeri ostaju tvoji, a oni naprave rupu malo siru, tako da podloge mozes stavit preko cajgera, bez vadenja istih.
E sad to sve zvuci super, al ima i losa strana- cijena koja iznosi 110€ sa postarinom na tvoj prag.
Nekome je to puno, meni osobno nije kad sam vidio ove ostale plasme koje su neki uzimali sa onog momana il tak nesto koji izgledaju kao igracka prema ovima.
Ja sam cak bio shebao 1 plasmu svojom krivicom, cuo se sa njim prek skypea i on mi je o svom trosku gratis poslao drugu, a nije trebao.
Nakon nekog vremena su me opet plasme poceke zezat, pa sam ih odlucio izvadit, a ostavit samo podloge i stavit bijele ledice u kucista originalnih lampica.
Sto je tocno s plasmama, neznam mislim da kad sam stavio plastiku da sam nagnjecio zice i da je negdje u izolaciji kratki spoj, pa je znalo prekidati.
.
Sad kako tko hoce, meni 110€ nije bilo puno za nest unikatno(moje su tad bile jedine takve), a kvaliteta podloga je identicna originalu, cak mislim da rade i za neke proizvodace auta u originalu podloge.
Bio sam cak u dogovoru sa njim organizirao GB na par foruma, pa bas nije bilo zainteresiranih, al ako hocete mogu se cut sa njim na skypeu pa ga ispitat sto vas zanima sve