15-06-2026, 19:25:07

Autor Tema: F1 2012  (Posjeta: 89384 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Face_Off

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • Alfa Romeo 156 1.8 TS + Honda CBR600RR
    • Vrgorac
Odg: F1 2012
« Odgovori #2760 u: 27-11-2012, 22:22:52 »
Pa eto kad svak moze iznijet svoje misljenje i velicat neke voznje u Mercu, ja iznosim svoje misljenje - ne znam sto tebe to smeta  :?:

Ako je MS odlicno odvozio neke dionice u Mercu, onda je i NR i to ej cinjenica  :ok:

A MS-u svaka cast sto se vratio i pokusao :da:
Mika Hakkinen, Spa 2000: "...and it was great, great overtaking...
I loved it! I'm not sure if the Michael did.."

fjs

• Gost
  • Trade Count: (0)
« Odgovori #2761 u: 27-11-2012, 22:34:18 »
Pa eto kad svak moze iznijet svoje misljenje i velicat neke voznje u Mercu, ja iznosim svoje misljenje - ne znam sto tebe to smeta  :?:

Ako je MS odlicno odvozio neke dionice u Mercu, onda je i NR i to ej cinjenica  :ok:

A MS-u svaka cast sto se vratio i pokusao :da:

Ne smeta me, samo nisam znao da se tvoje mišljenje zasniva na tome da se veličina nečije vožnje očituje SAMO po tome na kojoj je poziciji završio na dotičnoj utrci i koliko je bodova na njoj osvojio... po tome bi Vettelova vožnja bila prošle nedilje totalno loša jer nije skupio velike bodove...

Zašto jednostavno ne priznat da je čovik vozija dobro onda i sad?!?!

Jednako kao i šta će i Hamilton kad priđe u Merc isto tako vozit dobro kao i sad...

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #2762 u: 27-11-2012, 22:52:42 »
Ne smeta me, samo nisam znao da se tvoje mišljenje zasniva na tome da se veličina nečije vožnje očituje SAMO po tome na kojoj je poziciji završio na dotičnoj utrci i koliko je bodova na njoj osvojio... po tome bi Vettelova vožnja bila prošle nedilje totalno loša jer nije skupio velike bodove...

Zašto jednostavno ne priznat da je čovik vozija dobro onda i sad?!?!

Jednako kao i šta će i Hamilton kad priđe u Merc isto tako vozit dobro kao i sad...

Ono prije se analiziralo kad se prvi put islo u penziju, necu to spominjat....

a ovo u Merc se moze samo usporedbom sa momcadskim kolegom koji je imao isto auto - zato sam uzeo samo ove tri sezone...
Imao je MS dobrih utrka, al nije bio bolji na kraju od momcadskog kolege... a prema nekom drugom ne mozemo usporedjivat sezone i sta je napravljeno.

Nije on los vozac, daleko od tog, samo kazem kako jest  :ok:

Isto ko sto je tebi lakse sudit o LH nego meni (odnosno bit objektivniji), tako je meni o MS-u jer ja ne navijam za njega  :mah:

fjs

• Gost
« Odgovori #2763 u: 28-11-2012, 09:55:28 »
Ono prije se analiziralo kad se prvi put islo u penziju, necu to spominjat....

a ovo u Merc se moze samo usporedbom sa momcadskim kolegom koji je imao isto auto - zato sam uzeo samo ove tri sezone...
Imao je MS dobrih utrka, al nije bio bolji na kraju od momcadskog kolege... a prema nekom drugom ne mozemo usporedjivat sezone i sta je napravljeno.

Nije on los vozac, daleko od tog, samo kazem kako jest  :ok:

Isto ko sto je tebi lakse sudit o LH nego meni (odnosno bit objektivniji), tako je meni o MS-u jer ja ne navijam za njega  :mah:

Maaa sve štima, ali ako ćemo sve gledat čisto statistički, u postu gore sam ti napisao zanimljiv podatak o međusobnom duelu u utrkama kad su oba završavala (dakle, ako netko završi od njih iza 18 mjesta, to ne računam)... ponovit ću

2012 (MS 7 puta bolji, NR 2 puta)
2011 (6-6)

Jel to realna situacija tih sezona?? Ne, mislim da nije... jer NR je bio bolji na početku sve 3 sezone od MS-a... a u zadnje 2 sezone u 2. dijelu bi MS bio ili brži ili jednako brz... ali ne u tom omjeru koliko bi više NR bio bolji u početku sezone...

I sad, pazi ovaj šok - ja u svakoj utrci navijam za nekog drugog, neovisno o teamu u kojem vozi, a više vezano za srčanost koju pokaže u toj utrci... zbog te iste srčanosti sam bio velik navijač i samog Hamiltona u prvom dijelu njegove prve sezone i veselio mu se prvoj pobjedi i uspjesima, a onda sam ga počeo malo manje volit...što ne znači da kad odvozi veliku utrku, bez obzira na rezultat, da mu svejedno ne skidam kapu...

Ili ajmo ovako - svi se slažemo da je u pravilu Hamilton brži od Buttona, ne uvijek ali... a prošlu godinu je imao 43 boda manje, ovu godinu samo 2 boda više...hmmmm

Offline piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #2764 u: 28-11-2012, 10:07:46 »
interesantna stvar da je u 3 godine button osvojio više bodova od hamiltona...
MiTo

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #2765 u: 28-11-2012, 10:08:05 »
Maaa sve štima, ali ako ćemo sve gledat čisto statistički, u postu gore sam ti napisao zanimljiv podatak o međusobnom duelu u utrkama kad su oba završavala (dakle, ako netko završi od njih iza 18 mjesta, to ne računam)... ponovit ću

2012 (MS 7 puta bolji, NR 2 puta)
2011 (6-6)

Jel to realna situacija tih sezona?? Ne, mislim da nije... jer NR je bio bolji na početku sve 3 sezone od MS-a... a u zadnje 2 sezone u 2. dijelu bi MS bio ili brži ili jednako brz... ali ne u tom omjeru koliko bi više NR bio bolji u početku sezone...

I sad, pazi ovaj šok - ja u svakoj utrci navijam za nekog drugog, neovisno o teamu u kojem vozi, a više vezano za srčanost koju pokaže u toj utrci... zbog te iste srčanosti sam bio velik navijač i samog Hamiltona u prvom dijelu njegove prve sezone i veselio mu se prvoj pobjedi i uspjesima, a onda sam ga počeo malo manje volit...što ne znači da kad odvozi veliku utrku, bez obzira na rezultat, da mu svejedno ne skidam kapu...

Ili ajmo ovako - svi se slažemo da je u pravilu Hamilton brži od Buttona, ne uvijek ali... a prošlu godinu je imao 43 boda manje, ovu godinu samo 2 boda više...hmmmm

Tako i ja na to gledam ... sve stoji  :ok:

Uvik se pamte ''posebne'' utrke .. a bilo ih je u povijesti , nisu samo svjetski prvaci uvik vozili one posebne utrke koje se pamte ...  :hap: :mah:

... tipa baričelo u stewartu , brazil , neznam koje godine , ludi Irvain u ferariju jednom ... i tako dalje .....
.... sempre gilles ....

BigSaint

• Gost
« Odgovori #2766 u: 28-11-2012, 11:53:10 »
interesantna stvar da je u 3 godine button osvojio više bodova od hamiltona...

Isto bi bilo zanimljivo naći podatak koliko je Hamilton imao odustajanja sa prvog mjesta ili sa prva tri (kao ovo u Brazilu npr.)

Imam osjećaj da bi brojka bila dosta velika. :?:

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #2767 u: 28-11-2012, 12:36:22 »
Ma sve pet, ne kazem da statistika docara sve al eto... po bodovima se rangiraju tokom sezone pa je tako najlakse  :ok:
Sto se poretka tice, nikad se nisu bodovale odlicne utrke - da jesu neki bi vozaci imali koje prvenstvo vise, a neki koje manje...

A vjerovatno da je sustav bodovanja drugaciji da bi drugaciji i poretci bili.

Pa realno LH je trebao dobit Brazil, Abu Dhabi, Singapur - imali su bolid i bio je u vodstvu tad.
A u Njemackoj mu guma se probusila, a u Belgiji je Grosjean pomeo ga, Valencija Maldonado... to su odustajanja bas.

Nekako me ovo podsjetilo na Kimija i 2005-u - samo je njemu motor pravio probleme

fjs

• Gost
« Odgovori #2768 u: 28-11-2012, 13:03:31 »
Isto bi bilo zanimljivo naći podatak koliko je Hamilton imao odustajanja sa prvog mjesta ili sa prva tri (kao ovo u Brazilu npr.)

Imam osjećaj da bi brojka bila dosta velika. :?:

Upravo o tome se radi - ne može se cijeniti nečija vozačka veličina po tome koliko je bodova osvojio...

I svi jako dobro znamo da bi Hamilton trebao imat puno više bodova i prošle i ove sezone da nije imao toliko odustajanja zbog kvarova i sudara... tako da se tu nije ništa za čudit...

Jer jedan Stirling Moss nije nikad postao prvak, a bio je bolji (po priznanjima stručnjaka onda i danas, kao i suparnika) jedan od najvećih...
Meni je npr. Mika Hakkinen bio puno bolji vozač prije nesreće u Adelideu 1995. i tad sam ga cijenio više nego kad je pobjeđivao prvenstva
Ili jedan Jean Alesi koji je upisao samo jednu jedinu pobjedu u karijeri, a bio je vrhunski vozač, ali nije uvik pobjeđivao Bergera jer je i on bio odličan... i gomila još takvih...
Alonso dok je vozio Minardija i izvlačio čuda iz tog bolida tada, timskog kolegu (kojeg niti se ne sićan ko je bio) mazao po sekundu po krugu...skoro nitko nije spominjao... da ga Briatore tada nije uzeo u Renault, šta bi od njega bilo? Ko bi ga spominjao uopće?

Dakle??

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #2769 u: 28-11-2012, 13:59:21 »
Sad primjeni tu svoju logiku na MS-a u Ferrariju i na Alonsa pa vidi jesu zavrijedili da ih se cijeni zbog prvenstava i bodova ili zbog onoga kako su dosli do nekih prvenstava i pobjeda... Nije sve crno ni sve bijelo....

po meni Alonso ove godine nije cinio cuda ko sto neki govore, imao je odlicnih voznji, al i podosta srece sto se tice odustajanja konkurenata te da je sve bilo podredjeno njemu. A po bodovima bi se reklo da je odvozio maestralnu sezonu...

nije odvozio lose da se razumijemo, al nije ni pokazao neke brilijantne voznje ko npr u minardiju ili u pocecima u Renaultu kad sam ga vise cijenio ko covjeka i vozaca.

Naravno ti se opet neces slozit - sto je potpuno ok, ni ne trazim ja samo iznosim svoje misljenje  :ok:

fjs

• Gost
« Odgovori #2770 u: 28-11-2012, 14:29:59 »
Opet ću ponovit - da li sam ja ikad veličao razdoblje od 2000 do 2004?!
Ikad navodio MS-ovu vozačku veličinu po broju pobjeda, titula i bodova?

Meni uopće ga nije bilo zanimljivo gledat dok je imao toliko dobar bolid i pobjeđivao, više sam se radovao dobrim rezultatima drugih vozača u inferiornijim bolidima u to vrime...

Šta se ove sezone tiče, Alonso je odvozio (kao i prošle godine) odlično u inferiornom bolidu... koliko inferirornom u nekim trenutcima se najbolje moglo vidjeti po Massi...koji je sve osim ispodprodječnog vozača F1 za kojeg ga mnogi smatraju, čisto jer je uvijek u sjeni, ali po mom mišljenju nije ništa lošiji od Webbera (koji je odličan vozač)...

Ali ajmo ovako - koji je onda po tebi vozač najviše pokaza ove sezone, ako ne Alonso?!?

Offline Sinke

• Član Alfa Kluba 16
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfa Romeo 156 GTA
    • Čakovec
« Zadnja izmjena: 28-11-2012, 15:57:46 od Sinke »

Offline Robertino

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
    • Pazin
« Odgovori #2772 u: 28-11-2012, 15:44:00 »
zanimljivo mi samo kako su navijaci ms-a godinama izvlacili statistiku kao glavni argument da je doticni najbolji svih vremena,te kako je mazao svakog momcadskog kolegu,a sad odjednom statistika nije bitna. Sad se odjednom broje neka odustajanja kao glavni kriteriji,a kad pocetkom stoljeca ms-u nije crknuo motor ravnih 6!! Godina za redom dok je konkurentima,pa i Rubensu crkavao par puta godisnje,tad to nije bilo bitno. Pricalo se stalno kako je ms tip koji je genijalac u razvoju bolida,i kako je on alfa i omega ferrarijevog preporoda,a sad kad je sjeo u bolid koji je sezonu prije odnio prvenstvo sa dva prosjecna voyaca,da bi u 3sezone njegovog boravka u njoj dosao do bolida koji ne moze pratit jedan lotus,force indiju,i sauber,onda tu nema nikakve krivice ms-a!  Ah,ta dvostruka mjerila.. CINJENICA je jedna, MS nije dao otkaz mercedesu,vec je merc itekako MASNO platio da hamilton dodje,i zamjeni michaela. A to svakom kom je logika jaca strana nesto govori. Podbacio je merc,ali je definitivno podbacio i michael i to treba posteno priznati

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #2773 u: 28-11-2012, 15:48:55 »

BigSaint

• Gost
« Odgovori #2774 u: 28-11-2012, 16:09:03 »
zanimljivo mi samo kako su navijaci ms-a godinama izvlacili statistiku kao glavni argument da je doticni najbolji svih vremena,te kako je mazao svakog momcadskog kolegu,a sad odjednom statistika nije bitna. Sad se odjednom broje neka odustajanja kao glavni kriteriji,a kad pocetkom stoljeca ms-u nije crknuo motor ravnih 6!! Godina za redom dok je konkurentima,pa i Rubensu crkavao par puta godisnje,tad to nije bilo bitno. Pricalo se stalno kako je ms tip koji je genijalac u razvoju bolida,i kako je on alfa i omega ferrarijevog preporoda,a sad kad je sjeo u bolid koji je sezonu prije odnio prvenstvo sa dva prosjecna voyaca,da bi u 3sezone njegovog boravka u njoj dosao do bolida koji ne moze pratit jedan lotus,force indiju,i sauber,onda tu nema nikakve krivice ms-a!  Ah,ta dvostruka mjerila.. CINJENICA je jedna, MS nije dao otkaz mercedesu,vec je merc itekako MASNO platio da hamilton dodje,i zamjeni michaela. A to svakom kom je logika jaca strana nesto govori. Podbacio je merc,ali je definitivno podbacio i michael i to treba posteno priznati

Ti kad pišeš svoje postove jedan dio lijepo argumentiraš i to ima smisla, a onda te prebaci na neku tamnu stranu i ovo što si prije napisao izgubi na značaju potpuno, pa tako i ovom postu; zna se kako je BrawnGP pokupio naslov i  to je jedno od najglupljih FIAnih poteza koju su si dozvolili sa tim DDD, ali eto proći će 10-15 godina i ljudi će to zaboraviti i dobro, a Button je sve samo ne prosječan vozač (iako sam i ja nekada tvrdio da je prosjek).

fjs

• Gost
« Odgovori #2775 u: 28-11-2012, 16:28:18 »

1. Da li je netko naglasio u zadnjih 50 postova kako je MS najveći ikad zbog svojih titula ili se to samo uzimalo kao jedno od postignuća koje je napravio u karijeri?
2. da li je činjenica da je dolaskom MS-a u Ferrari (i timom ljudi koji su ga pratili) Ferrari nakon duuuugo godina počeo bit opet momčad koja je sposobna pobjeđivat i borit se za titulu?
3. Da li je činjenica da je uz MS-a u taj isti "pobjednički" bolid došao jedan mladi talentirani Rosberg koji isto nije pobjeđivao sa tim "super" bolidom?
4. Di si pročita to da je tako MASNO plaćeno da se MS zamijeni, u ovom slučaju Hamiltonom? Misliš da je Hamilton otiša u Merc samo zbog novaca???

Ja osobno nikad nisam spominjao njegove titule... ja sam spominjao njegove vožnje od 1991 do 1999 u očito inferiornim bolidima, ja sam spominjao Barcelonu 1996., ja sam spominjao nekoliko pobjeda u Monte Carlu, ja sam spominja ovogodišnji Pole Position u tom istom Monte Carlu, Interlagos u oproštajnoj trci sa Ferrarijem, Spa 1995.

Onaj tko spominje titule i bodove kao mjerilo veličine meni ostavlja dojam ko da je F1 počeo pratit taman oko 2000. godine i navija uvik za momčad koja pobjeđuje jer mu je tako najlakše valjda...

Kako drugačije da objasnim da navijam za MS-a od 1992. kad su ga zvali Babyface...

Offline dumpors

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
« Odgovori #2776 u: 28-11-2012, 17:51:54 »
ljudi ce napisat svasta, zuto-crvene zastave su u pitanju, a ne zute
i ja sam mislio da su glupost te zute zastavice ali ovaj video potpuno otkriva ko je u pravu a ko ne...

vrlo zanimljivo i detaljno :rolll:

Vettel Yellow Flag Passes at Brazilian GP 2012
...and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage...

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #2777 u: 28-11-2012, 18:16:15 »
Po meni je ove sezone def Kimi najvise pokazao, i u odnosu na Alonsa i na Vettela i sve ostale... A mislim da ce se vecina vas slozit samnom.

Ja sam poceo pratit F1 97-98-me, prije sve da sam i pratio bio sam premlad....

A ko drugo, navijam od starta za McLaren (od Mike, Kimija, Hamiltona...) i to nikad nisam mijenjao niti cu.... tako da se moze i to okacit macku o rep, nisam nikad bio zastavica niti cu bit.

Ja samo kazem svoje misljenje ko sto i svi ostali korisnici kazu svoje - ako nekom ne pase jbga... sta se moze  :hap:

Fjs - mogu ja tebe pitat nesto: kako to da je Massa u zadnje tri trke redovito brzi od alonsa bio :?:
Massa nije klasa top3, al nije ni ovako los kako je bio - al se sve podilazi alonsu, tako da ovaj dobro i vozi bolid koji nije podesen ni napravljen za njega... mislim da je to ocito svakom ko imalo prati F1 (mislim na razlicite stilove vozaca i kako sitnice prave probleme, kamoli ne kompletan bolid).

fjs

• Gost
« Odgovori #2778 u: 28-11-2012, 18:55:43 »
Po meni je ove sezone def Kimi najvise pokazao, i u odnosu na Alonsa i na Vettela i sve ostale... A mislim da ce se vecina vas slozit samnom.

Fjs - mogu ja tebe pitat nesto: kako to da je Massa u zadnje tri trke redovito brzi od alonsa bio :?:
Massa nije klasa top3, al nije ni ovako los kako je bio - al se sve podilazi alonsu, tako da ovaj dobro i vozi bolid koji nije podesen ni napravljen za njega... mislim da je to ocito svakom ko imalo prati F1 (mislim na razlicite stilove vozaca i kako sitnice prave probleme, kamoli ne kompletan bolid).

Kimi je po meni ove sezone pokazao da je vrhunski...to da...ali mislim da je, kao i prošle sezone, Alonso ipak pokazao najviše vozačke brzine i zrelosti u svim uvjetima...

Šta se tiće Masse - kao šta je jako dobro poznato, brzina nekog vozača ovisi o puno stvari... setupu, sviđanju staze, motivaciji, psihičkom stanju...a onda i talentu, vještini...
Massa nakon šta je produžio ugovor je proradio - psiha i motivacija, tj. smanjenje pritiska
Ferrari isto tako sigurno je radio promjene kako bi bili brži i pomogli Alonsu u borbi za titulu - zar je nemoguće da su te promjene više odgovarale Massinom stilu vožnje?
Massa je bio brzinom najkonkuretniji kolega MS-u dok je ovaj vozio u Ferrariju, ne konstatno, ali kad bi mu se posložile stvari, bio je brži od MS-a
Massa u gotovo svim sezonama do sad, koji god bolid vozio, je imao odličan nastup na svom domaćem GP-u...dakle voli stazu i zna napravit set-up za nju...
U Dallasu, koji je svima bio nov, Alonso očito nije uspijevao pronać ritam, naučit stazu i pravi setup, konstatno je imao probleme u prvom zavoju...

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #2779 u: 28-11-2012, 19:32:13 »
Ma ok, slazemo se da o puno toga ovisi da li ce neki vozac odvozit dobro ili ne... naravno bolid je najbitniji, pogotovo ako je pravljen po necijem ukusu. psiha isto igra veliku ulogu, a Massa je emotivac tako da sigurno utjece i propustanje kolege i sl na njegove nastupe... Opet velim, nije on materijal za top 3 al nije ni truba kakav je bio ove godine, mislim da nije realan prikaz....

i ja sam mislio da su glupost te zute zastavice ali ovaj video potpuno otkriva ko je u pravu a ko ne...

vrlo zanimljivo i detaljno :rolll:

Vettel Yellow Flag Passes at Brazilian GP 2012

Ispred digitalnih imaju prednost prave zastavice(navodno - ISPRAVAK: nemaju jednako je)), a ova slika govori malo drugacije od onog videa...

http://imgur.com/NSdL8

btw ono blinkanje u kokpitu je samo pomoc vozacima i pale ga SAMO elektronicke zastavice, a od izlaza na pravac (zuta desno) do kraja pravca nema vise elektronickih da ih ugase. a zelena mahajuca je bila iza tog zutog na pocetku pravca a svjetla u kokpitu ostala upaljena...
« Zadnja izmjena: 28-11-2012, 19:40:37 od Face_Off »

Offline dumpors

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
« Odgovori #2780 u: 28-11-2012, 19:55:39 »
dovoljno jasno, onda je to dokaz zasto se ferrari nije zalio :ok:

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #2781 u: 28-11-2012, 19:59:00 »
Pa ne znam, neki spominju da cekamo par dana da vidimo sta FIA kaze, al nigdje an Autosportu ili Planet F1 nema nista o ovome, tako da mislim da nema nista.... ipak oni imaju sve moguce kuteve kamera i moze se sve provjerit puno bolje nego na ovom videu snimanom sa tv-a di se ne moze razaznat koja je koja zastava...

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #2782 u: 29-11-2012, 11:38:05 »
 :hehe:
http://www.change.org/petitions/scuderia-ferrari-please-file-a-protest-to-fia-about-car-1-overtakings-under-yellow-flag-conditions

Evo jos malo:
http://www.planetf1.com/news/3213/8293281/Ferrari-Consider-Title-Deciding-Protest

"According to BBC Sport, "Alonso, who was World champion in 2005 and 2006, is believed to be pushing Ferrari to make an official protest to the FIA."

Under FIA regulations, motorsport's governing body has until November 30 to investigate any incidents "likely to have an effect on the result of a Championship."

Should Vettel be found guilty, he would incur a 20 second penalty, which would drop him to eighth and hand Alonso the Championship by one point.

The FIA have yet to comment on whether or not a protest has been lodged. "

A kad se sjetimo 2007-me:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/63581?source=mostpopular

Hmm :rolll:

Btw, za mene su ovo gluposti, ove zalbe i natezanja za zelenim stolom.... Da je neceg bilo vidilo bi se odmah u toku trke, zato i postoje milijuni kamera i sl...
« Zadnja izmjena: 29-11-2012, 11:50:47 od Face_Off »

Offline Delta S4

• Sa stažom
    • Rijeka
« Odgovori #2783 u: 29-11-2012, 11:58:52 »
Ma bez veze. Ne vjerujem da će se FIA ići tako blamirati. Bila bi to prevelika šteta za F1.

Kako god bilo, za mene je Vettel svjetski prvak u F1 2012. Pošteno i zasluženo je došao do naslova.
I don't suffer from insanity; I enjoy every minute of it.

Offline somthing_ugly

• Na probi
  • *
  • Mini R50, Corolla Wagon 1.8 4WD, MiTo 1.6 mJet
    • Karlovac
« Odgovori #2784 u: 29-11-2012, 14:10:40 »
problem je sto se na snimci ne vidi dobro sudac, ali vidi se na slici prije par postova iz drugog kuta da je sve regularno  :ok:

mene vise smeta to sto su se vettelu ljudi micali kao da ih obilazi za krug ( pogotovo me to smetalo kod schumachera ). razumijem da je bio brzi i vjerojatno bi prosao bez velikih problema, ali cemu se micat?! isprike da se on utrkuje za naslov, pa to nisu htjeli ugrozit su smjesne, koji k se onda nije petrov maknuo alonsu 2010.?! mislim da bi se svi trebali borit za poziciju neovisno o tome jel zadnja utrka ili ne ( uz izuzetak momcadskih kolega, tu stvarno nevidim nista sporno s obzirom da rade za svoju momcad ), a jedini vozac koji je vettelu pruzio bilo kakav otpor je kamui i svaka mu cast na tome... 

Offline Marko NS

• Pripravnik
  • **
  • Alfa Brera 2.0jtdm Rosso
    • Novi Sad
« Odgovori #2785 u: 29-11-2012, 14:30:36 »
Ferrari je i zvanično tražio pojašnjenje od FIA vezano za ovu situaciju: http://www.ferrari.com/english/formula1/news/headlines/Pages/121129-ferrari-asks-the-fia-for-a-clarification.aspx

FIA je već izjavila da nije bilo ne dozvoljenog preticanja jer je stjuard istakao zelenu zastavu na početku pravca. Iskreno mislim da ništa ovde nije sporno, i da je Ferrari ovo sad uradio samo da bi udovoljio Alonsu. Žao mi je kako se sve završilo po Alonsa, treći put gubi titulu za par bodova :wal:
Living for the open roads.

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #2786 u: 29-11-2012, 21:54:57 »

:craz

Offline dumpors

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
« Odgovori #2787 u: 29-11-2012, 22:04:16 »
 :hehe: :hehe: :hehe:  dobra  :ok:

Offline gandi

• Sa stažom
  • Tempra, full+ oprema, bez kože, klime i ABS-a
    • Fiume
« Odgovori #2788 u: 01-12-2012, 11:08:31 »

Jedini vozač koji je odvozio sve kilometre ove sezone.
I 200 metara Sao Paola :D
:?: :?: :?: :?: nije valjda da je tolko bila ruzna da si glavu kroz otvor za skije gurnio   :funny: :funny: :funny: :funny:

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #2789 u: 01-12-2012, 21:44:35 »
Uzivajte dok je na netu:

F1 2012 R20 Brazil OnBoard