kakve svi gluposti pišete to je nevjerojatno, vettel je odvozio fantastičnu utrku i ne samo da je startao iz boxa, nego je opet pao otraga nakon što je pod sc mijenjao krilo.
istina poklopillo mu se par stvari al hebi ga to je tako.
tko kaže da je vettel loš u slabim bolidima, pa pobijedio je pravedno sa torro rossom u monzi, uostalom zbog toga je došao u red bull, webber je slovio za dobrog vozača, došao u red bull imao pobijednički bolid pa ga vettel stalno dere i ovaj nemože praktički ništa(tu pomaže to što lik nezna krenut niti jednu trku i uvijek popuši par mjesta na startu.
to da je ferrari brži u utrci je točno i na nekim stazama je konkuretniji, al vi zbilja mislite da pola sekunde sporiji bolid na kvalifikacijama toliko nadoknadi u utrci?
pa pogledajte massu koliko je taj bolid ustvari loš (da znam massa, al čovijek je sa isto tako nekonkurentnim ferrarijevim bolidom izgubio prvenstvo u parsto metara, znači nije toliko tudum)
nevolim alonsa, kaka mi se od njega, al lik je tu di je isključivo zahvaljujući svojim sposobnostima, a ne zahvaljujući autu.
@face_off ovu tvoju izjavu da alonso ove godine nije odvozio nikakvu posebnu utrku treba kandidirat za jednu od najvećih gluposti u ovoj tem, nhf al toliko nema smisla ta izjava, jel ovaj plačljivac cijelu sezonu vozi skoro iznad svojih mogućnosti i zato se bori za naslov, to što tebi to smeta je drugi par čarapa.
opet kažem, nevolim tog alonsa, al je činjenica da je trenutno najbolji vozač u f1, kao i što je činjenica da je hamilton najbrži vozač u f1 i tu nema nikakve rasprave, također i vettel spada u top5 vozača trenutno u f1 koliko god vi pljuvali po njemu.
što se tiče još jedne gluposti da se button maknuo vettelu, mogu se samo smijati, pa ovaj ga je jedva pretekao sa svježim soft gumama nakon nekoliko krugova, što se button trebao zabit u njega da ga ovaj ne pređe?
ja sam bio uvijeren da će vettel sa tim bolidom i tim gumama proć pokraj sve 3-ce kao mimo autobusa, al je button odradio lavovski posao.