Što se tiče antipatičnih vozača, to je čisto subjektivan dojam. Netko više prati formulu, netko manje, ali je teško preko ekrana dobiti realnu sliku karaktera. Nebranim nikoga, ali što se tiče tih autograma, možda je to bilo u efektu. Trenutno raspoloženje u datom trenutku, pa nitko nije stroj. Možda ti nešto u tome trenutko ne ide od ruke, nešto nije u redu sa bolidom, prekršeno pravilo itd.
Ja mislim da je "mrženje" nekog vozača normalna pojava, jer najvijaš za svoga favorita. Mržnja u sportskom smislu, naravno.
Dok sam gledao dokumentarac Senna, mrzio sam Prosta. Ali mi je ekipa tu objasnila da nije baš sve tako crno-bijelo.
Dok sam kao klinac navijao za M. Schumachera, "mrzio" sam Damona Hilla i Miku Hakinena. Makar sad vidim da su oni ispali, po meni, veći ljudi od Schumachera.
Sad mogu reći da nikoga ne mrzim, prošlo me je to. Ali ipak mi je Hamilton antipatičniji od Alonsa.
Mislim da sam čak za Alonsa negdje pročitao da je prijavio prebivalište u Španjolskoj. Znač nije bez poreza u nekoj preznoj oazi, nego plača porez svojoj državi koja je u krizi.