0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sad odma amnezija kad je alonso u pitanju :hehe:Prati Alonsove izjave do kraja sezone, vidit ces par puta i nek se svaka vrati x2 kako si ti reko - nece bit ni u top 5 al manimo se sad gluposti, sutra je trka - kako je FA danas imo kvar, moze se desit i McL i Red Bullu i svim ostalima... Ja ocu cistu pobjedu u direktnim dvobojima, pretjecanjima i tako to A mislim da i ti jednako zelis....
iskreno nisam baš ljubitelj alonsa pa tako ni ne pratim njegove izjave, ne tvrdim da ih nije dao, samo da ih ja nisam vidio i pročitao ništa drugo.
ništa sutra od meklarena, vratit će im se coprije i odu u prvom zavoju, iskreno se nadam
Evo sad recite nesto o postenju.... Lani nikom nista, ove godine kazna za istu stvar :
Ni ja nisam za ovu kaznu premda je vettel bio s 2 kotaca vani, a ovdje je bio cijeli bolid, ali nije trebao dobit kaznu!Neeeeeeeee buttonu bolid
maFIA, sused, maFIA :hehe:Gumbeku krepo auto! "Fuel pickup problem" kažu iz boksa...
Nema 2 ili 4, il oba kazna il nijednom - mada meni ni iz dzepa ni dzep...A za ovo da krepa nekom bolid - prigovaras MW sto je to izjavio a ti jos gori : To se ne zove navijanje za SVOJE...
Ja sam to i rekao zbog MW radi niceg drugog
Da vidimo oce li pustit Pereza da pretekne alonsa
Kak ste ljubomorni Pereca u ferrari da im svima hebe mamu na godinu, kaj klinac radi u sauberu sve bi ih pomeo u boljem bolidu