O premiloga ti i dragoga, razlika između ove i one situacije je u tome koliko je Hamilton bio blizu rubnjaka i to je to...pogledaj onboard sa Maldonaldovog bolida u trenutku kad je on van staze i vidit ćeš Hamiltonovo prednje krilo tik uz njega, a par trenutaka prije toga na pola zavoja se vidi kako Maldonalno otvara kut volana zato da Hamilton ne udari u njega - šta tu nije jasno zašto je Maldonaldo iša van staze???
Dakle, ovo je čisti trkaći incident dvoje tvrdoglavih, Hamilton tu može bit ljut samo na sebe i nikog drugog jer je znao da će ga ovaj ionako proć do kraja...
A šta se tiče nekažnjavanja Dede u onoj situaciji:
1. onda su bila druga vremena i nije se kažnjavalo baš za svaku pizdariju...
2. Kad gledaš u retrovizore i skrećeš ulijevo, da li ti vidiš širi i bolji kut događanja u lijevom ili desnom kutu?
Htjednoh te citirat pa ti zabunom odgovorih u post - evo pobrisao sam i nadam se da nisam maknuo nista tvoje

Evo mog odgovora:
Samo da ti dodam ovo - odi pogledaj one dvi slike ponovo i pozorno gledaj di je Maldonado a di je Grosjean - Maldonado je sa sva 4 kotaca van bijele linije, Grosjean nije...
pravila kazu da je staza DO bijele linije, i da se pasice ne ubrajaju u stazu - to su sluzbena pravila FIA-e... Znaci ako si van staze tribas pazit kako se vracas nazad - unsafe return.. zato je i dobio kaznu pobogu!
Nisam mu je ja dao :hehe:
Opet velim, trkaci incident i ne bi kaznio ni Maldonada ni LH al je po meni ovo Maldonadova greska prilikom povratka na stazu - da je sacekao proso bi ga bez ikakvih problema par zavoja kasnije