15-06-2026, 19:14:27

Autor Tema: F1 2012  (Posjeta: 89379 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Face_Off

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • Alfa Romeo 156 1.8 TS + Honda CBR600RR
    • Vrgorac
Odg: F1 2012
« Odgovori #1500 u: 25-06-2012, 11:52:44 »
a sto ljudi sto misljenja, suci su rekli svoje i to je to...

Imola 2004 - Schumacher ja Montoya eivät ole samaa mieltä

Jel ovo za kaznu?

Vecinom se ljudi vode po navijackim strastima pa tako i misljenja budu malo nategnuta ili tamo ili amo  :craz

Btw, da nema ovakvih kazni vise bi se napadalo i vise bi borbi bilo a ne se cekalo DRS zonu za laganini obilazenje.... tako da  bi ja jos vise borbi ovakvih, a kome to ne pase nek trazi neki drugi sport za gledanje  :hap:
Mika Hakkinen, Spa 2000: "...and it was great, great overtaking...
I loved it! I'm not sure if the Michael did.."

Offline Mladen

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #1501 u: 25-06-2012, 11:59:24 »
a sto ljudi sto misljenja, suci su rekli svoje i to je to...

Imola 2004 - Schumacher ja Montoya eivät ole samaa mieltä

Jel ovo za kaznu?

Vecinom se ljudi vode po navijackim strastima pa tako i misljenja budu malo nategnuta ili tamo ili amo  :craz

Btw, da nema ovakvih kazni vise bi se napadalo i vise bi borbi bilo a ne se cekalo DRS zonu za laganini obilazenje.... tako da  bi ja jos vise borbi ovakvih, a kome to ne pase nek trazi neki drugi sport za gledanje  :hap:

od motoye komentar kada je starac reko da ga nije vidio .. moras bit glup ili sljep da me ne vidis ...   :care :smijeh  :funny:

Tu se jasno vidi da je hamilton izgurao maldonada skroz van i nije mu ostavio ni mm mjesta...po meni trkaći incident i bez kazne, a kad su već kažnjavali onda su trebali hamiltona :rolll:

ma nikakve kazne nikom, sve je to u zaru borbe ..
:Horse: :mehanic

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #1502 u: 25-06-2012, 12:02:27 »
Tu koliko znam nije nitko kažnjen...po tvome su trebali montoyu kaznit jer je izašao sa staze???
A jasno se vidi da ga je schumacher zatvorio kao i hamilton maldonada....ponavljam trkaći incident za mene, ali hamilton si je sam kriv šta ga je toliko zatvarao.

Samo ti usporedbe nisu na mjestu jer je tu jedan lijevi zavoj a tamo šikana i u trenutku sudara maldonado je bio sa unutarnje strane...kimi ga je na istu foru prošao krug prije...ali mu je ostavio prostora kako i treba kad si sporiji

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #1503 u: 25-06-2012, 12:08:11 »
Tu koliko znam nije nitko kažnjen...po tvome su trebali montoyu kaznit jer je izašao sa staze???
A jasno se vidi da ga je schumacher zatvorio kao i hamilton maldonada....ponavljam trkaći incident za mene, ali hamilton si je sam kriv šta ga je toliko zatvarao.

Samo ti usporedbe nisu na mjestu jer je tu jedan lijevi zavoj a tamo šikana i u trenutku sudara maldonado je bio sa unutarnje strane...kimi ga je na istu foru prošao krug prije...ali mu je ostavio prostora kako i treba kad si sporiji

Ma htio sam rec ako tu nije deda kaznjen sto je ovo napravio, sto bi Ham bio kad je ovaj skroz vani bio i nije dodira bilo ni nista... Maldonado nije mogao skrenut u zavoj kroz Hamiltona, ide vanjskom stranom i izasao je vani... Jednostavno nema sanse da ga onako prodje i to je to. Svi se slazemo da nije za kaznu nijednom al eto ne skodi malo raspravit i saslusat razna misljenja u normalnim tonovima  :ok:

A ona situacija sa Grosjeanom koju toliko spominjete nije bas ista:

Malo je kut drugaciji al mislim da je sve jasno:

fjs

• Gost
  • Trade Count: (0)
« Odgovori #1504 u: 25-06-2012, 12:27:21 »
O premiloga ti i dragoga, razlika između ove i one situacije je u tome koliko je Hamilton bio blizu rubnjaka i to je to...pogledaj onboard sa Maldonaldovog bolida u trenutku kad je on van staze i vidit ćeš Hamiltonovo prednje krilo tik uz njega, a par trenutaka prije toga na pola zavoja se vidi kako Maldonalno otvara kut volana zato da Hamilton ne udari u njega - šta tu nije jasno zašto je Maldonaldo iša van staze???

Dakle, ovo je čisti trkaći incident dvoje tvrdoglavih, Hamilton tu može bit ljut samo na sebe i nikog drugog jer je znao da će ga ovaj ionako proć do kraja...

A šta se tiče nekažnjavanja Dede u onoj situaciji:
1. onda su bila druga vremena i nije se kažnjavalo baš za svaku pizdariju...
2. Kad gledaš u retrovizore i skrećeš ulijevo, da li ti vidiš širi i bolji kut događanja u lijevom ili desnom kutu?
« Zadnja izmjena: 25-06-2012, 21:43:09 od Face_Off »

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #1505 u: 25-06-2012, 12:48:10 »
O premiloga ti i dragoga, razlika između ove i one situacije je u tome koliko je Hamilton bio blizu rubnjaka i to je to...pogledaj onboard sa Maldonaldovog bolida u trenutku kad je on van staze i vidit ćeš Hamiltonovo prednje krilo tik uz njega, a par trenutaka prije toga na pola zavoja se vidi kako Maldonalno otvara kut volana zato da Hamilton ne udari u njega - šta tu nije jasno zašto je Maldonaldo iša van staze???

Dakle, ovo je čisti trkaći incident dvoje tvrdoglavih, Hamilton tu može bit ljut samo na sebe i nikog drugog jer je znao da će ga ovaj ionako proć do kraja...

2. Kad gledaš u retrovizore i skrećeš ulijevo, da li ti vidiš širi i bolji kut događanja u lijevom ili desnom kutu?

Montoya je dojurio ko narodni heroj, Deda je već krenu u zavoj i uzeo putanju koju više nije mogao korigirati jer da je i krenu naglo kočiti sa zavinutim kotačima završio bi u njemu. A i sam je Deda rekao da ga uopće nije očekivao da će nastaviti po vanjskoj strani.  :craz :craz

Da je Montoy što vrijedio osvojio bi više o par trkica  :hehe: Ili bi barem ostao malo dulje :)

fjs

• Gost
« Odgovori #1506 u: 25-06-2012, 12:58:33 »
Montoya je dojurio ko narodni heroj, Deda je već krenu u zavoj i uzeo putanju koju više nije mogao korigirati jer da je i krenu naglo kočiti sa zavinutim kotačima završio bi u njemu. A i sam je Deda rekao da ga uopće nije očekivao da će nastaviti po vanjskoj strani.  :craz :craz

Da je Montoy što vrijedio osvojio bi više o par trkica  :hehe: Ili bi barem ostao malo dulje :)

Montoya je bio dobrodošlo osvježenje u F1 u vrime kad je dominacija MS-a bila prevelika za skoro sve ostale... sve do Alonsa mu se osim Montoye otkad je Hakkinen otiša u prdac niko nije ni suprostavija...
Ali na press konferenciji nazivat MS-a glupim ili slijepim govori malo i o kulturi... zato ono moje pod 2. upravo i govori i tome da je MS govorio potpuno logičnu stvar, logično je bilo za očekivat da je Montoya sa onakvim dolijetanjem otišao preduboko u zavoj i da neće bit uz MS-a...

Offline Mladen

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #1507 u: 25-06-2012, 13:38:00 »
:Horse: :mehanic

fjs

• Gost
« Odgovori #1508 u: 25-06-2012, 13:43:20 »
F1 Valencia 2012 Jean Eric Vergne and Heikki Kovalainen Collision / Crash

evo jos jednog kontakta

Ovdje se jasno očituje krivica od g. Kovalainena jerbo on bi triba dobro znat da barba J.E. Vergne je čovik koji vozi srcem i kako je njemu srce veliko ko kuća je u trenutku kad ga je obilazija sasvim očekivano dodatno još naraslo i pomaklo mu desnu ruku put doli i eto... ja ne znam šta tu nije bilo jasno...

:violent-smiley-039:

Offline kix

• Starosjedioc
    • Križevci
« Odgovori #1509 u: 25-06-2012, 15:45:40 »
Eto,ako nista drugo dobili smo 2 nove discipline unutar F1:bacanje volana i rukavica.U bacanju volana 1 mjesto ide Barichellu u monaku 2010 dok je Hamilton 2.A kod bacanja rukavice,Vettel je apsolutni vladar!!!
Statistika je ko bikini-prikazuje vecinu al sakriva ono bitno.

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka

Online Alfista145

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS 2001 - Volvo V60 RD4 2018
    • Istra
« Odgovori #1511 u: 25-06-2012, 17:04:11 »
Ma bas nepotrebno ulazi  :mad: digne mi se kosa kada ude na stazi.
Alfa u srcu, Volvo u garazi.

Offline piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
MiTo

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #1513 u: 25-06-2012, 19:12:08 »
nevolim ga baš, al da je vozačina-je
........

Offline dizelas 156

• Sa stažom
  • 156 2,4jtd
    • Vukovar-Mitnica
« Odgovori #1514 u: 25-06-2012, 19:45:14 »
ja bih samo htio reći ovo, u prošloj utrci kad je Alonso vodio i kad su mu otišle gume nije branio poziciju baš tako vatreno, ono čovjek se pomrio s tim i hebiga. Dok za Hamiltona to ne postoji on uvijek mora bit ped..na i onda se prašina diže zbog ničega, jednostavno ga je trebao pustit i skupljat bodove a sad ima kur..c.
Svi automobili imaju nešto ali samo jedan ima srce! ALFA ROMEO

Offline dizelas 156

• Sa stažom
  • 156 2,4jtd
    • Vukovar-Mitnica
« Odgovori #1515 u: 25-06-2012, 19:46:34 »
nevolim ga baš, al da je vozačina-je

Ja baš zbog toga i gotovim...tko ga voli i ne voli mora priznat da je fer vozač na stazi
Svi automobili imaju nešto ali samo jedan ima srce! ALFA ROMEO

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #1516 u: 25-06-2012, 20:09:51 »
Ja baš zbog toga i gotovim...tko ga voli i ne voli mora priznat da je fer vozač na stazi

Kolega nemoj okolišati, glasno reci: Alonso=Deda u malom  :funny: :funny: :smijeh :smijeh

Anton

• Gost
« Odgovori #1517 u: 25-06-2012, 21:17:09 »
Siguran sam da su Hamiltona u skoli tukli ko budalu...!
Tako blesav se nemres rodit...!

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #1518 u: 25-06-2012, 21:23:41 »
Alonso je vozacina al da je fer igrac to bas ne stoji... Ja cu mu uvik priznat da dobro vozi, ta je u top 3 danas na stazi al da je fair player i cista obraza to necu nikad i zato ga i ne volim...

Zato i imamo dobrih rasprava tu jer ne volimo svi isto  :craz

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #1519 u: 25-06-2012, 21:44:01 »

Htjednoh te citirat pa ti zabunom odgovorih u post - evo pobrisao sam i nadam se da nisam maknuo nista tvoje  :ok:

Evo mog odgovora:

Samo da ti dodam ovo - odi pogledaj one dvi slike ponovo i pozorno gledaj di je Maldonado a di je Grosjean - Maldonado je sa sva 4 kotaca van bijele linije, Grosjean nije...

pravila kazu da je staza DO bijele linije, i da se pasice ne ubrajaju u stazu - to su sluzbena pravila FIA-e... Znaci ako si van staze tribas pazit kako se vracas nazad - unsafe return.. zato je i dobio kaznu pobogu!

Nisam mu je ja dao :hehe:

Opet velim, trkaci incident i ne bi kaznio ni Maldonada ni LH al je po meni ovo Maldonadova greska prilikom povratka na stazu - da je sacekao proso bi ga bez ikakvih problema par zavoja kasnije :ok:

BigSaint

• Gost
« Odgovori #1520 u: 25-06-2012, 22:03:13 »
Pratim F1 od 95-96 i sada sa sigurnošću mogu reći da je Nando najkompletniji vozač kojeg sam imao prilike gledati, a njegov rast kao vozača u proteklih tri godine je vidljiv golim okom. :care :handclap: :grinning-smiley-043:

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #1521 u: 25-06-2012, 22:05:05 »
Pratim F1 od 95-96 i sada sa sigurnošću mogu reći da je Nando najkompletniji vozač kojeg sam imao prilike gledati, a njegov rast kao vozača u proteklih tri godine je vidljiv golim okom. :care :handclap: :grinning-smiley-043:
:handclap: :grinning-smiley-043:

Offline Marin krk

• Ovisnik o alfistima
    • KRK
« Odgovori #1522 u: 25-06-2012, 22:10:13 »
e sad koga su trebali kaznit, neznam ..  obojica su se borila za bodove

Pastor Maldonado Crashes Into Lewis Hamilton - Valenica 2012 - F1 Formula One

vidi nutelka kako i on prelazi preko bijele crte 

:grinning-smiley-043:
 :clap2:

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #1523 u: 25-06-2012, 22:19:11 »
Ja ne znam kak netko može braniti F1 kmicu u ovoj situaciji. Maldonado je ušao s njim u zavoj s jednakom brzinom u paralelnoj putanji. Onda ga Hamilton izgura vani i ne ostavlja mu minimum staze koji propisuje FIA.

No i dalje su u istoj ravnini i u sljedećem zavoju je Maldonado na unutranjoj strani i da nije Hamilton išao okomito zatvarati u sam vrh zavoja ne bi se sudarili, mogao mu je ostaviti taj metar da Maldonado prođe malo po pasicama i tom metru kojeg bi mu ostavio LH.

Nije htio zato jer se nadao da će si Maldonado odlomiti krilo na njego bok ili zadnji kraj.
Tipično crnjački

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #1524 u: 25-06-2012, 22:20:58 »
Moze malo manje rasistickih izraza - misljenja i rasprave su dobrodosle  :ok:

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #1525 u: 25-06-2012, 22:29:48 »
Moze malo manje rasistickih izraza - misljenja i rasprave su dobrodosle  :ok:

Face_off jer ti znaš što je crnac koji vozi Formulu 1?

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #1526 u: 25-06-2012, 22:31:00 »
Face_off jer ti znaš što je crnac koji vozi Formulu 1?

Ne zanima me, ja sam samo zamolio za malo pristojnosti - nitko ne brani da nastavite pisati za ovog ili protiv onog... Nismo iz sume dosli pa da se ne moze normalno razgovarati  :ok:

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #1527 u: 25-06-2012, 22:33:19 »
Ne zanima me, ja sam samo zamolio za malo pristojnosti - nitko ne brani da nastavite pisati za ovog ili protiv onog... Nismo iz sume dosli pa da se ne moze normalno razgovarati  :ok:

Pa PILOT, rasistu jedan :funny: :funny: :funny:

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #1528 u: 25-06-2012, 22:35:14 »
Pa PILOT, rasistu jedan :funny: :funny: :funny:

Vidi se po postovima tko je sto - ja ne brisem nista (za sad)  :hap:

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #1529 u: 25-06-2012, 22:37:16 »
Vidi se po postovima tko je sto - ja ne brisem nista (za sad)  :hap:
Ma šalimo se, jesi se odmah uvrijedio. Već sam pomislio da si crnac  :smijeh :smijeh