0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Postoji, ali sam u Zg, Petrinjska. Ujutro se podnese hitni zahtjev, do 17h sadti je gotova putovnica, ali Hrga je u Vž tako da je to malo nategnuto.
Paaaaaaaaa ....... u petak sam u Zagrebu radi posla. Možda bi se ipak moglo. Najbolje da probam .... Curly je sva utučena jer ne idemo. Ajde, budemo probali nekaj smisliti .....
Citat: SrdjanBL Travanj 19, 2012, 23:44:43Molimo sve zainteresovane učesnike da se prijave za učešće, najkasnije do srijede 25.4.2012. na mail adresu: alfaromeoclub.ugostella@gmail.com ili brojeve telefona: +387 65/984-806 i +387 65/492-394, kako bi organizacija spomenutog skupa bila što kvalitetnija.
ove prijave na mail su "obavezne" ili je dovoljno ovdje na forumu :
Ma probat ću, problem je kaj je Kaja još malo boležljiva i ne mogu s njom okolo, nego moram doma sjediti.U petak Curly uzme godišnji, pa sam trebao put Zagreba radi posla ..... ARGH ..... kolko komplikacija.Nekaj bumo probali smisliti ....
A gle, reći ćemo nekaj obiteljsko da imamo i da uopće nismo mislili na faking putovnicu, pa ako prođe - prođe.Nemam kaj prepametno izmisliti za bebu od 2.5 godine, sigurno da ne ide na poslovni put
Plakat:(Image removed from quote.)
Pa sta jih boli briga zasto tebi treba putovnica za 24h. Mislim platis cjenu i kraj price, oni odrade svoje i to je to. : : : :
zasto ne od malih nogu treba poslovat :hehe:jednostavno samo nemoj rec da idete na susret alfista jer ce ti se teta samo nasmijat na to :hehe:,zato reci da ste uplatili hotel u njemackoj,put i sve ostalo al da si totalno zaboravio na putovnicu od male i da ti je sad hitno.
Hrga da ti skratim muke; prije si morao imati dobar razlog, tako sam ja popušio kad sam htio ići u Beč na Euro. Više nije problem jar država traži način da te oguli, a žurni postupak je duplo skuplji. Dođi tamo rano, ponesli slike, lovu, svoju i ženinu putnovnicu i oboružaj se živcima.