0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hoće, hoće. A ako ne, bit će nas bar 2
Nitko nista konkretno ne govori hoce li se ekipa iz Hr i Slo skupit negdje oko granice pa da idemo dolje u koloni samnom ide rođeni banjalucanin(Alfista) koji ce mi biti navigacija
kad kreces ti :
Da, skupit ćemo se u Rijeci, nakon Bosiljeva nam se pridruže Spličani, pa onda dalje preko Zagreba....Jš ćemo pisati o tome
A ide se autocestom Zagreb- ? Sta kazete na prvo odmoriste iza Ivanja Reke?
Pa može tako, a možemo čekati i kod naplatnih, na ulazu. Makar ako nas bude dosta, mogli bi nas gnjavit tamo .... je, bolje prvo odmorište i gotovo.Negdi oko 9.30?
Nisam još išao tom autocestom pa neka netko tko zna napiše koliko nam treba iz Rijeke do Ivanje Reke, da znamo kad krenuti
Izlaz Ivanja Rijeka ti je Zagreb-Istok ne neki način, pa koliko ti treba do Zg+20 minuta.Odmorište Ježevo vam je prvi nakon toga 10km od naplate, tamo se dogovorite i to je to.
a Rijeka - Zagreb :
Sada da ja ito pitam da li ima koji ''logičniji'' prijelaz za ekipu koja dolazi iz smjera Zg od Stare Gradiške, jer mi se to čini kao uzaludno kruženje, iako bi ja volio da se tu nađemo i pičimo zajedno. :
dakle Rijeka - Ivanja rijeka max 2 sata vožnje (bez pišanja i pušenja) :hehe:ako u 7 krenemo iz RI, oko 9 smo tamo koliko nam onda još treba do BL :rekao mi je prijatelj koji je nedavno bio tamo da zna prijelaz preko granice malo potrajati - istina :
cini ti se to je najblizi i najbolji put.od ivanje reke do granice sigurno 45 min i jos 45 od granice do banja luke mozda malo manje. guzve zna bit cesto
Od Ivanje Reke do Okučana 45minuta, do grane bliže cijelom satu. Zna biti gužva na grani, ali ja nisam nikad čekao duže od pola sata.
Dakle okupljanje u 9:30 na Jezevu i onda ispaljotka do Nove Gradiske. Tamo pricekamo istocni kontigent pa preko grane?
Koliko ja znam okupljanje na stazi je od 9 -10 a ovdje se prica okupljanje u jezevu u 9:30 znaci vi bi bili na stazi oko 11-11:30 ja definitivno idem ranije
Nije od 9-10 nego od 9 do 11 tako da na jezevu se mozete naci oko 9, i lagano stici do 11:00 bez problema.
: Klaudijo nemoj da se sekiraš ili ljutiš-ali zar za Zadrane i Šibenčane i Splićane nije bolje da idu ovim putevima(JA PROŠA X PUTA I NISU LOŠI PUTEVI)Zadarska divizija:Zadar-Gračac-Udbina(stara Lička magistrala)-Prijeboj(desno ka granici)GP-Bihać-Bos.Krupa-Bos.Novi-Prijedor-Banja di Luka Splićani i Šibenčani: ŠI-ST-Klis-Dugo Polje-Aržano(GP)-Livno(Šuica-Kupres)-Bugojno-Donji Vakuf-Jajce-Banja di Luka -Livno-Glamoč-Podbrdo-Mrkonjić Grad-Jajce-Banja di Luka
Napisao sam za njih jer su Gianni i Miro rekli da idu autoputem preko Zagreba Ali, kako sada stvari stoje, odustali su i ne dolaze u BL