19-04-2026, 18:10:45

Autor Tema: Prvi regionalni susret ljubitelja Alfa Romea Banjaluka 2012.  (Posjeta: 75397 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Role 156

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • Alfa 159 2.2JTS SS Ti Beverly tourer 300 ie
    • Požega
Odg: Prvi regionalni susret ljubitelja Alfa Romea Banjaluka 2012.
« Odgovori #630 u: 17-03-2012, 20:35:16 »
sta smo rekli koji dan bi se trebalo na stazu  :?:
Varijator sekta

Offline SrdjanBL

• Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
    • Banja Luka
« Odgovori #631 u: 18-03-2012, 20:24:05 »
Nedelja to je najrealnije. :ok:

Offline Role 156

• Ovisnik o alfistima
    • Požega
« Odgovori #632 u: 18-03-2012, 20:49:42 »
Nedelja to je najrealnije. :ok:
:wal: znao sam :kosa: u nedjelju MORAM ici na prvu pricest kod rođaka pa sam mislio doci u subotu  :rolll: budemo vidjeli jos rekli su slijepci  :)
Varijator sekta

Offline alfavu

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • Mercedes W123--Alfa 166 2.4 x2 MT09 TRACER
    • VU
« Odgovori #633 u: 21-03-2012, 20:24:17 »
da ne listam nazad..kakav je program uopce oko tog susreta..di se treba pojavit i kaki su planovi  :?:
Music : ON
World: OFF

Offline lima16V

• Na probi
  • *
    • Bakar
« Odgovori #634 u: 26-03-2012, 11:11:41 »
slazem se sa alfavu ja sam listao u nazad ali ne mogu nac nikakve detalje vezane uz program. Sta je sa spavanjem smjestajem stazom i tome sl. Ima li kakvih novih sluzbenih podataka!! pozz  :pivo:

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #635 u: 26-03-2012, 12:50:24 »
Evo novih informacija.
Izvinjavam se zbog kasnjenja, prvo bile ove slave, i razna slavlja, pa sam odna bio na EP u rukomete u BG, pa onda sajt nije radio, pa smo vec skoro sedam dana zapadali itd. .

Termin 28 i 29.4. je slobodan, sto se tice staze.
Samu stazu sam dobio besplatno, jedino se treba platiti sama organizacija i priprema staze (za sada nemamo sponzore, ali u planu su neki kontakti cim napravim primjer plakata za nekih desetak dana).

U organizaciju i pripremu staze, ubraja se:
Ciscene staze pred skup, za sta bi se organizovala cisterna gradske cistoce, cca 250KM/125 evra .
Redarska sluzba (ako nadjem toliko ljudi bice besplatno) 10 ljudi po 30KM, 300KM/150 evra.
Kola hitne pomoci (pu pu pu daleko bilo), 250KM/125evra.
Ozvucenje i signaizacija za start (sad ne znam da li ovo uopste treba, ali da navedem lako je izbaciti sa spiska, pa ako neko od iskusni moze reci da li je potrebno?) signaizacija nisam siguran koliko para, ozvucenje 100evra.

Cirka sama organizacija i priprema bi dosla 500-700 evra, sto ce reci, ako cemo imati 50 ucesnika 10/14 evra po ucesniku za stazu. Postoji i ocija da to sve organizuje AMK Banja Luka, takva opcija dodje oko 2500 KM ili 1250 evra. Mislim da sam izdejstvovao bolju ponudu tj. mi cemo se malo napatiti tj. imati vise posla.

Sada pitanja koja zelim da uputim starim i iskusnim u organizaciji:
Da li nam treba ozvucenje i signalizacija na stazi?
Da li nam treba ugostiteljski sadrzaj uz stazu?
Da li praviti skup otvorenog ili zatvorenog tipa (sa gledaocima, bez gledalaca)?
Da li nam treba stand?
Da li nam treba hangar?

Ono sto ja jos treba uraditi vezano za stazu je:
Podnjeti zahtjev za dobijanje staze u navedenom datumu, za nekih 15tak dana tada zasjeda UO automoto kluba Banjaluka.
Saciniti izjavu odgovornosti koju ce svaki ucesnik koji izlazi potpisati, jer ne mogu ja snositi odgovornost za sve ucesnike, mislim da je ovo razumno.

Od potencijalnih ucesnika mi treba:
Za sada mi treba popis ljudi koji bi dosli, znaci ljudi koji su sigurni da ce doci, da znam koliki ce skup biti, koliko mi treba redara, koliki smjestaj da trazim itd.? Ukratko, prijave mi vec sada trebaju, jer ako nece biti odziva ne isplati se ni organizovati, mislim da je razumno?

Smijestaj
Postoje tri opcije za smijestaj:
Prva - Kao i prvi put Hostel Hertz, prednosti fino izgleda u centru je grada, ima parking svoj, mana, nema ponudu za nocenje sa doruckom, Cijena 11 evra nocenje.
Druga - Motel Nana, prednosti lako ga je pronaci, nudi nocenje sa doruckom po cijeni od 20 evra po osobi, ima svoj parking, mana meni ne izgleda nesto, i na nezgodnom je mjestu uz zaobilaznicu gdje 24 sata prolaze automobili, kamioni itd.
Treca (licno najmanje ovu opciju preporucujem) - Motel Signal - prednost je sto nocenje nudi sa doruckom za cijenu 12.5 evra po osobi, mane meni se ne svidja pa ga ne preporucujem.

Eto nadam se da cete se moci organizovati i za max. 15 dana da mi date tacan broj ljudi koji bi dosli, da se sa organizacijom moze nastaviti dalje.

Mislim da to tražite  :ok:

Offline siki

• Sa stažom
  • kapa coupe 2.0 turbobenzina&Tucson 1.6 turbobenzin
    • Benkovac,Kruševac
« Odgovori #636 u: 26-03-2012, 15:15:35 »
 :da: :da:  ajmo kolege iz Banja Luke-videli ste susret u Zadru,spremajte se polako,evo još samo mjesec dana-to prođe za čas(samo da nam vremenski uslovi budu bolji od Zadarskih-ono nešto puvalo,al ne znam koji vjetar,a ni sunce se nešto nije dalo) :ok: :hehe:
subota,28.04 2012 se bliži.(u koliko ono sati)

Offline tadija

• Ovisnik o alfistima
    • Derventa BiH
« Odgovori #637 u: 26-03-2012, 15:45:11 »
 :drive:
.....

Offline Role 156

• Ovisnik o alfistima
    • Požega
« Odgovori #638 u: 26-03-2012, 20:18:03 »
Evo novih informacija.
Izvinjavam se zbog kasnjenja, prvo bile ove slave, i razna slavlja, pa sam odna bio na EP u rukomete u BG, pa onda sajt nije radio, pa smo vec skoro sedam dana zapadali itd. .

Termin 28 i 29.4. je slobodan, sto se tice staze.
Samu stazu sam dobio besplatno, jedino se treba platiti sama organizacija i priprema staze (za sada nemamo sponzore, ali u planu su neki kontakti cim napravim primjer plakata za nekih desetak dana).

U organizaciju i pripremu staze, ubraja se:
Ciscene staze pred skup, za sta bi se organizovala cisterna gradske cistoce, cca 250KM/125 evra .
Redarska sluzba (ako nadjem toliko ljudi bice besplatno) 10 ljudi po 30KM, 300KM/150 evra.
Kola hitne pomoci (pu pu pu daleko bilo), 250KM/125evra.
Ozvucenje i signaizacija za start (sad ne znam da li ovo uopste treba, ali da navedem lako je izbaciti sa spiska, pa ako neko od iskusni moze reci da li je potrebno?) signaizacija nisam siguran koliko para, ozvucenje 100evra.

Cirka sama organizacija i priprema bi dosla 500-700 evra, sto ce reci, ako cemo imati 50 ucesnika 10/14 evra po ucesniku za stazu. Postoji i ocija da to sve organizuje AMK Banja Luka, takva opcija dodje oko 2500 KM ili 1250 evra. Mislim da sam izdejstvovao bolju ponudu tj. mi cemo se malo napatiti tj. imati vise posla.

Sada pitanja koja zelim da uputim starim i iskusnim u organizaciji:
Da li nam treba ozvucenje i signalizacija na stazi?
Da li nam treba ugostiteljski sadrzaj uz stazu?
Da li praviti skup otvorenog ili zatvorenog tipa (sa gledaocima, bez gledalaca)?
Da li nam treba stand?
Da li nam treba hangar?

Ono sto ja jos treba uraditi vezano za stazu je:
Podnjeti zahtjev za dobijanje staze u navedenom datumu, za nekih 15tak dana tada zasjeda UO automoto kluba Banjaluka.
Saciniti izjavu odgovornosti koju ce svaki ucesnik koji izlazi potpisati, jer ne mogu ja snositi odgovornost za sve ucesnike, mislim da je ovo razumno.

Od potencijalnih ucesnika mi treba:
Za sada mi treba popis ljudi koji bi dosli, znaci ljudi koji su sigurni da ce doci, da znam koliki ce skup biti, koliko mi treba redara, koliki smjestaj da trazim itd.? Ukratko, prijave mi vec sada trebaju, jer ako nece biti odziva ne isplati se ni organizovati, mislim da je razumno?

Smijestaj
Postoje tri opcije za smijestaj:
Prva - Kao i prvi put Hostel Hertz, prednosti fino izgleda u centru je grada, ima parking svoj, mana, nema ponudu za nocenje sa doruckom, Cijena 11 evra nocenje.
Druga - Motel Nana, prednosti lako ga je pronaci, nudi nocenje sa doruckom po cijeni od 20 evra po osobi, ima svoj parking, mana meni ne izgleda nesto, i na nezgodnom je mjestu uz zaobilaznicu gdje 24 sata prolaze automobili, kamioni itd.
Treca (licno najmanje ovu opciju preporucujem) - Motel Signal - prednost je sto nocenje nudi sa doruckom za cijenu 12.5 evra po osobi, mane meni se ne svidja pa ga ne preporucujem.

Eto nadam se da cete se moci organizovati i za max. 15 dana da mi date tacan broj ljudi koji bi dosli, da se sa organizacijom moze nastaviti dalje.
Nema veze svejedno se dole jedu cevapi  za dorucak,rucak i veceru  :party:
Varijator sekta

Offline alfavu

• Ovisnik o alfistima
    • VU
« Odgovori #639 u: 26-03-2012, 20:21:07 »
 :funny: :funny:    :ok: slazem se   :hap:

btw kad ide ekipa iz zagreba..da se nadjemo pred granicom pa svi prema BL

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #640 u: 27-03-2012, 07:32:03 »
Dobro pitanje  :ok:

Offline siki

• Sa stažom
    • Benkovac,Kruševac
« Odgovori #641 u: 27-03-2012, 10:44:22 »
 :clap: :?: al će u Okučanima biti gužve 28.04 2012 sve same Alfulje.
Koliko ima od Okučana do B.Luke(vremenski mislim neke lagane vožnje-da ne plaćamo bez veze kazne za prekoračanje brzine na tih 70-ak km. :pol:

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #642 u: 27-03-2012, 10:52:43 »
Zamisli juri murija Alfistu tam po zavojima i iza jednog zavoja izleti murija nazad i hrpa Alfi lovi nju  :funny: :funny: :funny:

Offline tadija

• Ovisnik o alfistima
    • Derventa BiH
« Odgovori #643 u: 27-03-2012, 11:57:14 »
imate starim putem 40min, autoputem 20min
.....

Offline Sesta166

• Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
« Odgovori #644 u: 27-03-2012, 12:45:36 »
imate starim putem 40min, autoputem 20min
sto znaci citavom cestom kolona alfi. sto sa granice sto odozdo
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

Offline SrdjanBL

• Starosjedioc
    • Banja Luka
« Odgovori #645 u: 28-03-2012, 23:22:43 »
:da: :da:  ajmo kolege iz Banja Luke-videli ste susret u Zadru,spremajte se polako,evo još samo mjesec dana-to prođe za čas(samo da nam vremenski uslovi budu bolji od Zadarskih-ono nešto puvalo,al ne znam koji vjetar,a ni sunce se nešto nije dalo) :ok: :hehe:
subota,28.04 2012 se bliži.(u koliko ono sati)

Sutra imam sastanak pa cu znati vise, kada da se krene sa uplatama, kolika ce biti cijena kotizacije, sta ide u nju, i ostalo. Malo sam to zapustio jer smo okupirani prvim nasim susretom i osnivackom skupstinom koja je zakazana za 8.4.2012. al to nije opravdanje minus za mene... :da: :da: :da: :da:

Offline Marko NS

• Pripravnik
  • **
  • Alfa Brera 2.0jtdm Rosso
    • Novi Sad
« Odgovori #646 u: 28-03-2012, 23:28:06 »
Ma nije problem, siguran sam da ce se sve stici... Kada treba poceti sa rezervacijama smestaja?? Ne znam da li ce se jos nesto desavati u gradu pa da ne isplivamo za nocenje.  :mah:
Living for the open roads.

Offline SrdjanBL

• Starosjedioc
    • Banja Luka
« Odgovori #647 u: 28-03-2012, 23:42:02 »
Nesto cemo organizovati i za nocno druzenje, vidjecemo sta ima par opcija, posto je veliki broj ljudi u opticaju vjerovatno ce biti neka vanjska varijanta druzenja.

BigSaint

• Gost
« Odgovori #648 u: 29-03-2012, 07:53:18 »
Možda ja složim neki doček za ekipu u Ng ili Okučanima pa ćemo lagano za BL svi zajedno. :clap:

Offline SrdjanBL

• Starosjedioc
    • Banja Luka
« Odgovori #649 u: 29-03-2012, 09:28:59 »
Tako je i planirano, docek u Gradisci sa jedne strane grada, pa docek u kanjonu sa druge strane grada, i po potrebi sa ostale dvije, ako bude ljudi koji ce dolaziti iz pravca Prijedora i Prnjavora. :ok:

Offline siki

• Sa stažom
    • Benkovac,Kruševac
« Odgovori #650 u: 29-03-2012, 18:32:58 »
Tako je i planirano, docek u Gradisci sa jedne strane grada, pa docek u kanjonu sa druge strane grada, i po potrebi sa ostale dvije, ako bude ljudi koji ce dolaziti iz pravca Prijedora i Prnjavora. :ok:
:da: :da:pripremite gomilu sitnih KM za putarinu-kolika je putarina od Gradiške do B.Luke,jel primaju sitne Evre(metalne)????
Na naplatnoj kućici za autoput od Sarajeva ka Zenici neće ni da čuju za metalne evre-Primaju samo ili KM ili papirne evre,pa pošto obično imaš 10 evra,a to je 20 KM,platiš pa ti vrati sve metalne KM-a putarina je 1,5 KM :mad:meni se to desilo xy puta,ali poslje potrošim KM na pivo i gorivo :smijeh

Artur Dent

• Gost
« Odgovori #651 u: 29-03-2012, 19:10:28 »
:da: :da:pripremite gomilu sitnih KM za putarinu-kolika je putarina od Gradiške do B.Luke,jel primaju sitne Evre(metalne)????
Na naplatnoj kućici za autoput od Sarajeva ka Zenici neće ni da čuju za metalne evre-Primaju samo ili KM ili papirne evre,pa pošto obično imaš 10 evra,a to je 20 KM,platiš pa ti vrati sve metalne KM-a putarina je 1,5 KM :mad:meni se to desilo xy puta,ali poslje potrošim KM na pivo i gorivo :smijeh

Putarina od Gradiške do Banja Luke se još uvijek ne naplaćuje  :undd:

Offline Nowa

• Starosjedioc
    • Celinac(BiH)
« Odgovori #652 u: 30-03-2012, 09:37:21 »
A mozda ce neko iz Celinca I njima bi trebalo da ih neko doceka(Salim se) ja imam svadbu28 ili 29 zeni mi se kolega cekam pozivnicu ali cu barem jedan dan biti na skupu

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #653 u: 30-03-2012, 09:54:05 »
I ja sam mislio biti jedan dan bez nočenja jer me rokovi stišću.

Dobio sam informaciju, za sve one koji će ići za Banja Luku, obavezno imajete zelene karte od osiguranja i obavezno standardne HR naljepnice jer na tome milicija dolje pandrči po džepovima.

Offline ivan149

• Ovisnik o alfistima
  • 159 2,4, 159 2,4sw gtv 3.0 V6 turbo
    • BiH
« Odgovori #654 u: 30-03-2012, 10:26:05 »
I ja sam mislio biti jedan dan bez nočenja jer me rokovi stišću.

Dobio sam informaciju, za sve one koji će ići za Banja Luku, obavezno imajete zelene karte od osiguranja i obavezno standardne HR naljepnice jer na tome milicija dolje pandrči po džepovima.
nece ti uopce dopustiti prelaz preko grane bez zelenog kartona
#drobipare

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #655 u: 30-03-2012, 12:44:32 »
Ja sam bio par puta u Italiji unatrag 2 mjeseca i nisu me nijednom pital za zelenu kartu, a i bio sam tamo u Bosni u Podmilačju za Sv.Ivu prošle godine i nisu me ni onda pitali na granici, ali me murija pitala na cesti. Doduše nisam bio s Alfom  :craz

Offline klaudijo

• Trade Count: (+10)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 WTCC by Klaudijo
    • Ilirska Bistrica, Slovenija
« Odgovori #656 u: 01-04-2012, 10:14:51 »
Srdjane, da te obavijestim i da budeš znao kad češ tražiti smještaj...

Ja sam več rezervirao 10 soba za 20 osoba sa liste prijava, tako da se nemoraš brinuti za nas   :ne2:

Offline SrdjanBL

• Starosjedioc
    • Banja Luka
« Odgovori #657 u: 01-04-2012, 10:34:17 »
Ok, hvala za info. Mozes li mi reci gdje si rezervisao, koji hotel/motel/hostel hehehe? :craz

Offline klaudijo

• Trade Count: (+10)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 WTCC by Klaudijo
    • Ilirska Bistrica, Slovenija
« Odgovori #658 u: 01-04-2012, 10:39:22 »
Motel "Nana" koji si i sam predložio  :da:  i dobili smo informacije još od nekih ljudi da je sasvim OK

Razgovarali smo neki dan sa ekipom u vezi smještaja pa smo rekli ajmo mi "stariji" sebi pravovremeno rezervirati sobe da se dečki nemoraju brinuti i za nas, ionako već imaju dosta drugih briga   :) :hehe:

Nadam se na nisi ljut radi toga... sad si barem siguran da se vidimo  :ok: :ok:
« Zadnja izmjena: 01-04-2012, 10:40:34 od klaudijo »

Offline alfavu

• Ovisnik o alfistima
    • VU
« Odgovori #659 u: 01-04-2012, 10:54:42 »
koji hotel..motel..itd je najblizi centru grada..ja cu sa curom u petak odma za BL pa do nedjelje..da znam nazvat i rezervirat sobu..ajmo prijedlozi