Moj prijedlog naziva je
"Prvi regionalni susret ljubitelja Alfa Romea Banjaluka 2012." . Iskreno ni ja nisam ljubitelj pionira a jos manje YU nostalgije, ali to je vec druga tema kako i zasto, nije ovo mjesto za to u svakom slucaju volim svoje ali i postujem tudje.
Sto se tice skupa, sada bi trebalo odrediti tacan datum da bi se u krenulo u malo ozbiljniju organizaciju, za sada nas ima trojca koja bi sve to organizovala, hvala kolegi Bole159 koji je nasao jednog

, kada se odredi tacan datum idemo dalje sa organizacijom. Za spavanje sam za sada nasao jedno mjesto sa 40 lezaja, u centru, pristojnog izgleda i malo novca i sa parkingom ogradjenim. (u ponudi sam tacno naveo naziv mjesta), za stazu cu iza nove godine ici da vidim kada je slobodna i da li nam se uklapa u termin skupa i koliko para bi dosao zakup i da li bi se mozda mogla dobiti dzabe. Pa vas molim da do tada imamo definisan tacan datum skupa.
Veceras sam se raspitao sta nam je potrebno za policisku pratnju, e zasta sve slave sluze

: , i to ce biti uredu jedino jos nisam 100% siguran kako ide za dozvolu za skup na trgu, mada mislim da bi i to moglo ici bez vecih problema, jer u BL je do sada bilo slicnih skupova, ljubitelji Buba, old tajmeri itd. pa su svi dobili trg bez problema.