Danas sam obavio konsultacije sa Turistickom organizacijom grada Banjaluka, dobio sam podrsku za organizaciju skupa, pomocice oko dobijanja staze (da li ce se placati ili ne nisam 100% siguran, ako bi se placalo cijena bi bila oko 10 evra po vozilu, mislim da bi se moglo izganjati da se ne placa

), stampanje letaka i plakata, izradu istih cu preuzeti na sebe., i oko dobijanja dozvole za skupljanje na glavnom trgu u Banjaluci.
Na autodromu u Zalozanima odrzavani su sampionati Jugoslavija u kruznim trkama, sampionati BIH i Srbije, kao i nekoliko medjunarodnih trka:
http://youtu.be/RcSfVazzf2Y

Pored autodroma u Zaluzanima, koji su od centra Banjaluke udaljeni 7km, u ponudu za skup Banjaluka moze ponuditi Avanturisticku turu kreiranu po potrebama i brojem zainteresovanih.
Rafting (koji ja preporucujem od srca i to se mora doziviti) u rafting klubu Kanjoj se moze organizovati tura za vise grupa/posada, duze i krace staze, na toj stazi se odrzalo WRC u raftingu 2009.
http://youtu.be/gt9j4MJUrm0

Sto se tice smjestajnih kapaciteta konkretno za skup sam nasao
Hostel Hertz koji raspolaze sa 39 lezaja rasporedjenim u jednokrevetni, dvokrevetni i trokrevetnim sobama, sa centralnim grijanjem, mini barom, kablovskom, obezbjedjenim parkingom za 20 vozila itd. hostel se nalazi u centru grada. Cijena bi bila 10 evra po osobi za nocenje, ako bi bilo vise prijavljenih za nocenje potrazicu slican smjestaj za slicne novce ali otom potom.
Za druzenje u nocnim satima preporucio bi pivnicu
Zlatna krigla, klopa je izvrsna i raznovrsna a jeftina, pivo direktno sa "izvora". Za cijenu bi se kasnije dogovorili. Ambijent je odlican, uz Vrbas. Slike mozete pogledati na sajtu
Malo slika samoga grada:

Neki okvirni plan skupa bi bio:
1. Dan prvi - (oko podne) skup na stazi u Zaluzanima.
Dan prvi - rucak nakon staze
Dan prvi - (predvece, proljece je tada najvise ljudi ima u centru u setnji) skup i defile alfi kroz grad sa zadrzavanjem na centralnom trgu
Dan prvi - (vecernji izlazak, sad u koji lokal ne znam ali sigurno neki autenticni, Zlatna krigla ili Kanjon klub otom potom)
2. Dan drugi - (ujutru) ako bi nasao prenociste odlazak kroz grad na rafting u Kanjon (vidjeti koliko para i da li ima dovoljno zainteresovanih)
Dan drugi - (popodne) rucak u kanjonu
Dan drugi - odlazak na slapove krupe, slobodna setnja
Dan drugi - predvece pozdravljanje i do sledeceg vidjenja
To bi bilo nesto max. moguce za 24h sto sam mogao pokupiti informacija, sada neka ljudi odluce gdje zele da se skup odrzi.