Ovo yu mi nikako nije drago,dvaput smo se zajebali :hehe: nadan se da nećemo i treći :hehe:
Ja ne znam zasto se uopste ucestvuje u temi o okupljanju alfista iz bivse Juge kad neki od njenog pomena dobiju ospice. Oni koji nisu alergicni na bivsu Jugoslaviju nadam se da ce uzeti ucesca u organizaciji skupa, dok drugi kojima to smeta ne vidim razloga da prisiljavaju sebe da ucestvuju u necemu od cega ce im biti lose. No hard feelings, ali stvarno mislim da je sve to na dobrovoljnoj osnovi, da bi se druzili i da bi nam bilo lepo. Imamo dovoljno skupova u organizaciji svojih klubova i u svojim zemljama, a ako mislimo da smo iznad toga i da se bar u necemu razumemo (ako nista drugo barem govorimo isti ili slican jezik), onda ajde da napravimo taj skup, a asocijacije koje nekome budi pomen imena bivse Juge ili gradovi na B su individualna stvar i to neka svako zadrzi za sebe.
Sto se tice mesta odrzavanja skupa, naravno da Sarajevo ima vise glasova jer se Banja Luka kao predlog pojavla tek na polovini teme. Licno bih vise voleo da vidim Sarajevo jer sam davno tamo bio, ali meni su prosle godine izlazile ospice vozeci se putevima "po sumama i gorama nase Bosne ponosne" i ne znam da li bih tu avanturu zeleo da ponovim. S druge strane, Banja Luka mi je manje interesantna, ali u nju bih preko Hrvatske znatno brze stigao, iako mi je dalje.
E sad, nemojte ovo da shvatite kao treci predlog, ali zar nije logicno da Alfisti.hr, kao najveci i najorganizovaniji klub u zemljama bivse Juge organizuje skup u Hrvatskoj, recimo negde u Slavoniji. I to negde na pola puta izmedju BG i ZG, Nisa i Rijeke, Skoplja i Splita... na auto-putu (...) * konsultuj Juru Stublica

Pretpostavljam da ce 50% ljudi na skupu biti iz Hrvatske, 30% iz Srbije - zasto vuci onda 80% ucesnika u Sarajevo po onim losim putevima, a sve vodjeni onom "U Solunu dinar somun, do Soluna sto somuna"...