C/P sa autoplin foruma o ugradnji kojeg/kakvog plina.
Odličan post čovjeka koji zna znanje:
Landi: Sestrinska firma dobro nam poznatog Landi Renza. Ta "familijarna" povezanost bi mogla bit pokazatelj i garancija dobog sutava... Krivo!!! Umijesto da se Landi uzdigne i postane dobar sistem cijenovno smiješten ispod LR imam osijećaj da je upravo LR pao sa kvalitetom(ovo izjavljujem i mislim zbog nove centrale koju koriste i LANDI i LR i koja ima 8798763638bugova i problema, Omegas je bio puno konkretnija i kvalitetnija centrala). I nemojmo zaboravit konstante probleme sa LR injektorima(koristi ih i Landi).
Stag: Nakon cca 300-400 odrađenih automobila da mi pištolj staviš na glavu nebih ti znao reć zbog čega ti ga nemogu preporučit:
1.Softwear : Odličan, ogromna količina različitih mogućnosti i postavka
2.Izdržljivost i pouzdanost centrale: Ako se dobro siječam 1ili2 sam mijenjao u garantnom roku, izvan garancije nikad, senzor tlaka također jako rijetko zakaže...
3.Isparivač Tomasetto(samo njega priznajem nikakve Zavolie ili slične): Nadživjet će čak i Brc-ove isparivače bez ikakvih problema, jedini mali nedostatak su plastične lulice za vodu na kojima nakon ohoho kilometara antifriz zaslini.
4. Injektori Valtek: izrazito pouzdani i jeftini za održavanje, kvarovi na špulama rijetki, moguće oštećenje gumica na batićima koji se pak repariraju za cca 50-80kn po injektoru(200-320kn praktički novi injektor) ili ako baš inzistiraš na novom 450kn (sva 4cilindra). Samo usporedbe radi Brc i LR od 800-1000kn po cilindru(cijena x4cilindra!!!!). Ako se baš pališ na brze injektore može i to, Valtek 34, malo je skuplji od "običnog" ali proizvođać obečaje izrazito dugi vijek trajanja, ugradio samo 3 na nove aute i nemogu još komentirat prednosti i mane.
5. Pokrivenost dijelovima je jako dobra i nikad nečeš imat problema sa nabavkom istih, instalatera također dosta.
Jako sam ovo oduljio i ispričavam se zbog toga, cilj je bio približit ti svoje mišljenje koje nije bazirano na reklami, promociji i slično nego na osobnom iskustvu....
Pozdrav