0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nadam se da ćemo uspjeti to ugurati u prenatrpani raspored 6. mjeseca.
Ponudit ću dva datuma,pa za koji će moći više.Domaća klopica, roštilj/odojak, gemišt, pivica, sok i dobro društvo
E to su riječi...koje volimo čuti.. Sve više mi se čini da bi kod tebe moglo biti................totalni raspašoj :hehe: A vidiš da si proglašen najosobom susreta-to je nova kategorija,jučer uvedena.. Ako to preraste u natjecanje...... :hehe: ...........Ma..moram te malo zafrkavat.................................................
ARenzzo a za to imaš certifikat da smijes zafrkavat : : : :
Pa kad je to položio to sam trebao slikati : :
Problem sa youtubom zato još video nije ni objavnjen na forumu.Problem je u tome šta je video u HD a youtub odobrava do 15 min,a moj je 20 min.Imate ideju kako to srediti ??
Škarama : Odreži zadnjih 5 minuta
Pogled s lokacije budućeg Alfa susreta u Zelini
ja imam trajnu dozvolu za zafrkanciju :hehe:
pa normalno kad smo te dobro instruirali :hehe:
Zgodno zgodno Samo još objaviš u Sjeverozapad da i ostali vide koji bi mogli doć ako uopće ima zainteresiranih Pogledo za video previše toga otpada u zadnjih 5 minuta : :
Složi dva videa po 10 minuta i daj nam dva linka .... nekak bumo preživili.
Najs, najs .... nego, jel ti taj vinograd ISO 9000?
samo da nije taj tvoj susret zapravo trik da uvedeš jedan od segmenata ISO 9000 : Involvement of people
Nego, od 9000 na dalje, sa studijom utjecaja ne okoliš i lokalno stanovništvo Povučena su znatna sredstva iz predpristupnog fonda EU, a večinu od 50.000 eura sam uložio u prave domaće kolce za vinograd : : : Nemre biti transparentnije uloženo
Ako vinograd nije okopan, ja ne dolazim, sigurno je sigurno. :
a ko bu tatu zabavljal da ne vidi da cugaš? :hehe:
Sam da javim, čevapi su i dalje dobri .... vidio sam kolko su neki zabrinuti oko čevapa u Nedeljancu, pa sam se žrtvovao da prvojerim jel kvaliteta i dalje na nivou ....
evo me s posla..Cjenim tvoju žrtvu.. :hehe: Iako dok sam popodne gablal tunu bolje bi legli čevapi iz Nedeljanca..