Sa stajalista gledatelja znam da je...ovaj zadnji pogotovo jer je puno bolje bilo na proslom...track day je postao event za bogatune, tocno se vidi kakvi auti dolaze svaki put a ko jedva skupi pare za otic samo jednom ili par puta...da su cijene prihvatljivije dajem ruku u vatru da bi bilo ne samo vise ljudi nego i onih koji bi i vozili...
Za razliku od gledanja track daya ovo u subotu je trebalo pogledat...jer od onih ferrarija, aston martina itd ekipe koja dodje, parkira auto u box jer im cijena premasuje 200 000€ i ne mrda, mi se kenja najblaze receno...a di su tek jedno te isti 350z, jedno te isti focus rs i tako dalje da ne nabrajam...al ko moze neka vozi slobodno...neka meni daju malo para pa idem i ja, jer nit imam mamu ni tatu nit ikoga da me financira, a da ga jebes ima puno tamo ljudi koji sigurno ne vade sebi iz dzepa...
Cast izuzetcima...malo sam previse u off al poanta je da je za razliku od subote, u ned se nije imalo vidjet nista novo, a to i je najveci problem sto nitko novi ne dolazi, a to je u najmanju ruku zalosno