0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Božićni ručak, odnosno zimski susret alfista, koji nije skupština kluba, će se ove godine održati u Delnicama 11. Prosinca. Sve informacije o susretu i zabavnom dijelu u subotu ćemo objaviti naknadno po dogovoru organizatora i domaćina.
Božićni ručak, odnosno zimski susret alfista, koji nije skupština kluba, će se ove godine održati u Delnicama 11. Prosinca. Sve informacije o susretu i zabavnom dijelu u subotu ćemo objaviti naknadno po dogovoru organizatora i domačina.
mogli bi vlakom ove godine : : :
:hehe: :hehe: Jebate dobre ideje : http://vred.hznet.hr/hzinfo/Default.asp?NKOD1=SPLIT&ddList1=SPLIT&ODH=&NKDO1=DELNICE&ddList2=DELNICE&DOH=&K1=&K2=&DT=04.12.11&DV=D&Category=hzinfo&Service=vred3&LANG=HR&SCREEN=2&SESSIONID=1320607367ICE278
Vlak u snijegu: Kad se male ruke slože
11.12 hmm tesko da ce biti pravog snijega ali nema veze, Golik gdje se zapijamo u DE? odnosno ima sta vecer prije 10.12?
večer prije se svi hicemo na pleća
Tribalo bi odma rezervirat vagon-krčmu (ako ima u kompoziciji)
ej kolega pa jel si se to mene sjetil pa ono..idemo vlakom : Važna napomena. u noći 10./11.12.2011. mjenja se vozni red vlakova paskoknite na željeznički kol.i dobro se raspitajte..Po sadašnjem v.r. imate: iz Splita u 8.50 (nagibni)--> u Ogulinu presjedate i u Delnicama ste u 15.00 ,a za doma vam je veza totalna koma..
Koma ipo! Ma to se zezamo, ako iz Splita uopće bude išlo pet ljudi, to će biti premija :rolll:
Ma bit će vas za pun vlak ups bus Mikelich-->pozdrav iz Podravine
pozdrav podravini računam da si u delnicama propustija si split pa je red
Nisam se mogel javit prije-bil sam u Beču.E sad ak ti računaš da bum ja došel onda ja računam da buš ti platil koju rundu :hehe: :hehe: jer tak se u Podravini računa..(valjda si gledal kultne Gruntovčane) !!!!! ma šalim se...
culi smo se ja i Golik u nedjelju dok sam prolazio DE pa mi rece da kuha rucak :hehe: eto novosti u pogonu je Antisa, radi na tome...gleda dobre kombinacije i kad finalizira sve izlazi u javnost
culi smo se ja i Golik u nedjelju dok sam prolazio DE pa mi rece da kuha rucak :hehe:eto novosti u pogonu je Antisa, radi na tome...gleda dobre kombinacije i kad finalizira sve izlazi u javnost
Nabavio Antisa i glasnogovornika
ako zahebe....nadam se da zna kuhati i da ima kod sebe mjesta za nas......50-ak : :
i da će imat dovoljno pive u frižideru :hehe: :hehe: