a ti očigledno moraš biti svakom loncu poklopac... :vamp: ja sam se obratio organizatoru a ne tebi... tako da TUTANJ opet...

zzip, TI OSOBNO si tamo na fiatistima otvorio temu i c/p maurov post odavdje, kao što se na linku vidi: Fiatisti forum-04.11.2007 ISTRA , Livade preko puta Motovuna
hvala na infu... baš si srce... da mi to nisi rekla, ne bih znao...

prema tome, na tebi je bio red i dužnost da pratiš razvoj događaja na ovom forumu te o istome obavještavaš i tamo.
kao što si tamo lijepio i popis alfista koji su se prijavili.
a ne da tamo vičeš "sramota, sramota, sramota" zato jer je jedan član fiatista (i to forumaš, a ne član kluba, kao što ti to voliš isticati i diferencirati) uzalud došao.
i pišeš "sramota da se kod nas nije stavila obavijest".
niti moja red, niti dužnost niti ništa.. jer JA NISAM ORGANIZATOR... ja sam prenio info koji mi je organizator dao preko moba...
a da je sramota što nije bilo infa.. to je istina... i to ide na dušu organizatiora... tako da neznam šta se TI OPET petljaš...
sad znaš za drugi put, ako nešto takvo pokreneš, onda PRATI. i ne krivi druge za svoje greške 
ja nemam niti volje niti vremena pratiti... i nikoga ne krivim za ništa.. nego mi je žao što nije nitko stavio obavijest...
a pošto vidim da stalno c/p-aš nešto sa fiatisti foruma.. mogla si to i ti napraviti...

pošto sam vikendom jako slabo na netu (jer imam ja i svoj privatni život) organizator me trebao nazvati .. isto kako me je u petak navečer nazvao i rekao da se održava..
e tada bi ja svima razglasio (makar i mobitelom) da se datum promjenio...
nadam se da sam ti bio jasan i da si shvatila...