0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ima puno pravca, tko jači taj tlači.
Mauro jel bolje ici preko Pazina ili Buzeta iz smjera Rijeke?
1. piquet2. mauroar3. AA-lfa4. Grdi5. Dama1666. Marin krk7. irvin8. modri9. Soprano10. Seb11. plusminus12. labinac113. labinac214. labinac315. labinac416. labinac517. shipro
odlično,,,,,još mi je saršon (zaboravio sam mu nik) da če iz rijeke doči 7/8 vozača,iz buzeta 2/3,,znači blizu smo 30,,,,još čekam da mi se porečani jave,ah pa ja sam mislio da če najteze biti organizirat takav event a ne sakupit ljude
OD SADA POČINJU UPLATE I SLUZBENE PRIJAVE.molim da se ne čeka zadnji trenutak,jer po odazivu tj uplatama če se vidit dali i kako če se odrzatuplatite na moje ime MAURO BANKOVIĆ u ERSTE BANCI br računa je 3202965193 u plačanju obavezno navedite LIVADE I IME I PREZIMEznači uplatit 250kn u kojima je uračunat i ručakHVALA
poziv na broj?
e bravo,zaboravio,,pa mnoze datum,svejedno
LJUDI!!!!!TREBA BROJ ERSTE BANKE U KOJOJ JE OTVOREN TVOJ (MAURO) TEKUĆI RAĆUN...POZIV NA BROJ SE PIŠE TVOJ BROJ TEKUĆEG RAČUNA KOJEG SI NAVEO...AJDE!!!!
TO neznam koji je broj banke ali to na salterima znaju,,,,a i ni neznam di to piševiše puta mi se plačalo za susrete ,monzu i tome slično i dovoljno je tekuči račun,poziv na broj i opis plačanja
di da ga upišem...broj računa se piše iz 2 djela...ti si ga napiso u jednom djelu...kak god napišem veli mi da je krivo uneseno...jbga...pojasni da to uplatim