0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja sam uvijek za takve susrete a što se tiće vožnje...hmmmm...ne vjerujem da ću uništavati alfu tamo ali nikad se ne zna
Mislim da ne, bar u ovoj pocetnoj fazi. Sve to vise vidim kao zeku peku (ko ono kad se giramo na Grobniku) nego da ce doista nastati neki Alfa cup koji ce voziti brdo Mozda nas podjele dizlo vs. benzin ali i u to sumnjam, svi vozimo, onako za svoj gust i ekipu i to je to, ako i to uspije super debeli prijavi se da mozda nece Q4 bit gotova do tada ))
meni auto nije registriran, ima samo probne tablice, ali je tehnički ispravan!Ukoliko mogu s njim, dolazim!
kad ti pandur ovo kaze onda sve znas
1. piquet2. mauroar3. AA-lfa4. Grdi5. Dama1666. Marin krk7. irvin8. modri9. Soprano10. Seb11. plusminus12 labin...13,labin...141516.labin..............širite glas da se sakupimooooo
postoji mogučnost i to velika da se organizira prva utrka za alfiste za sve vas korsnike foruma članove i ostale ljubitelje alfijedna brdska staza od 2,5km sa čunjevima koji bi usporavali na ravninama,radi se o tome da se organizira prava brdska utrka za prvenstvo hrvatske a mi bi mogli biti prije utrke s nasim prvenstvom Smile isti dan,dvije kategorije JTD i benzin i pehari za prva 3mj iz svake kategorije
onda bi bila za alfiste+fiatiste?
hallo a kad bi se to vozilo, i koji je plan??
radi se o tome da se organizira prava brdska utrka za prvenstvo hrvatske a mi bi mogli biti prije utrke s nasim prvenstvom Smile isti dan,
hvala prvo samar onda sorry.
točnokad startamo se nezna,,to če se znati 10tak dana prije ,jer sve ovisi i koliko nas bude bilo,ali svakako moramo biti od ranih jutarnjih sati,jer moramo napravit osiguranje,prijave,redni brojevi,trening voznje,znači računajte si bit i dan ranije
molim da budem u samom pocetku