0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
onda si pocel auto prat na kefe
o devill kak si ti to lepo napravil...super je ...onaj milimetar se opce ne kuzi kad ovak slikas s boka ...to je sad toliko cvrsto da kad mi krepa auto mos konop tu vezat i slepat me umjesto na kuku
al pazi reddevil, ak ti taj spojler nije original od neke pre*ebene firme onda bu ti to karbiđ seljakana.... inače, čini mi se da bu dobro sjelo.ajd to negde po danu slikaj da vidimo!
...ja sam na svojoj 156 imao samo zaljepljeni spojler, nema shanse da ga skinesh bez skalpera......iskreno, to je dodatak koji fali svakoj 146ici odozada...
Super je sjeo spojler
hvala
Fino je sjeo to joj trebalo
trebalo bi njoj još malo konja pod haubom
to svima treba
to svakoj fali, i bezveze je dok ga nema, to sam tek sada vidio kada sam svoj montirao
Ja sam dugo bio nabrijan na taj spojler, al što više gledam, ipak mi je nekak bolje bez njega....Nemoj me Devill krivo shvatit, odlično izgleda! Al ja ću radje svoju ostavit bez spojlera! Nekak mi agresivnije izgleda bez spojlera!
kada ga staviš, onda je nekako zadnji kraj popunjen, a kada ga nema prazan je i taj mu detalj stvarno paše dobro
...ali poneki mi stvarno dobro sjedne...ovaj mi je nelos la stvarno ne znam da je moja jel bi il ne bi...jedan dan vjerovatno da drugi ne :hehe: ..ah prevrtljive zene :hehe: ...moram ja to uzivo skicnuti
mislim kad smo kod neugodnih pojašnjenja mlićka, mrlićka ... nego, gosn policaj buš došel na čevape da vidimo taj šank. čini mi se da je dobro sjeo, ali mora to moje oko vidit uživo...
danas sam vidio ljepoticu uživo super ti je ispalo!
zašto se nisi javio