0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
:clap:odlično nego kako se zovu te felge :
Toora T675 (156 Ti & 147 Ti)
nisu to TI felge TI su skroz drugacije ( srce, rub itd.. )inace autek fino zgleda
prijatelju samo uzivaj sad u pravoj makini, vidim da si se brzo presaltal sa manualca na automatika ali neka, sad se barem gustas sa pravom zvijeri za razliku od 1.6 mlinceka.stvarno super sad izgleda kad je oprana i po danu,a ja sam ti reko, TI felge ce sjest ko budali samar
kaj je ovo automatik :
Da 4brzine automatske + 4 manual, city/sport mod + ice mod, super je mjenjač, da još ima opciju mjenjanja kao selespeed iza volana, bilo bi gušt iako bi onda barem još jedna brzina viška dobro došla
ak se ne varam 2.5 sa manualom ima 7.3 do 100, a sa tim automatikom 8.6s što je dosta sporije....al ajde V6 je V6 bez obzira na mjenjač :hehe:
Evo da se vidi da sam i ja nekaj šarafil na V6 makini čovjek se ozlijedio na poslu, a kak je pravi alfista i nema ni sekunde vremena, nije se mogo strpit 2-3 dana da rana zacijeli nego isti dan su se morale montirat druge felge :hehe: :hehe: :hehe:(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Uglavnom jede kak god 2.4 jtd mjet, dal je u sport modu ili na šaltanje, nemogu ga šišnut, možda jedino u međuubrzanjima