Radiona im je u Đurđevcu, Auto moto. Ne znam dal imaju radionu u Kc. Mislim da se firma zove Lupus d.o.o., imaju u Kc dućan u Franje Gažija. Pred 6 godina kod njih kupio farove za Bravu, lijevi far se nakon 2 godine SMRVIO, ono sjenilo unutra u kojeg idu žarulje, a na desnom su se svinule one kukice za kojeg kačiš federa koji drži žarulju tako da se žarulja nemože izvaditi van. Dok žarulja pregori, baciš far. Da ne pričam da su mi žarulje pregarale svakih par mjeseci, dok prije u originalnim farovima sam možda promijenio 1 žarulju u 3-4 godine. I dok sam naručivao (nisu imali na lageru), rekao mi je cijenu nekih 450 kn po faru, dok su došli, cijena je bila preko 600. Za nekih 800-900 kn sam mogao kupiti originalne farove.
Daleko od toga da nemaju i dobru robu, ali šta se tiče servisa, izbjegavati!
Edit: Da ne govorim da im jedini majstor koji vrijedi MRZI talijanske aute! Zadrti švabofil. Meni je nekon izmjene zupčastoga kod njih, dok sam došao reći da auto čudno radi, nemiran u leru, itd... rekao da ga jebe godina proizvodnje i da ga pogurnem u Dravu. Inače mi tamo u dućanu radi basista (nebi ni te hebene brisače kupovao, al bila je subota i nijedan drugi auto shop nije radio), pa dok sam došao s Alfom da kupim brisače pošto su originalnima metlice skoro otpale, taj majstor mi je rekao da je auto ok, al da je moj za vijeke vjekova, kao, to neću nikad moć prodat. Tako mi je rekao i za Bravu, pa sam ju prodao za manje od 24 sata kako je osvanuo oglas na njuškalu.