Tnx.za informaciju- obratit ću pozornost na taj nosač..
A gle,nisam ni sanjal da mi je nosač motora vrisnul.. išel sam promijenit termostat,antifriz i selene gornjih vilica..
i dok smo to šarafili Argor u jednom trenu primjeti da je nosač rekel bajbaj :hehe: :hehe: , ja sjeo u Argorovu alficu i gas po novi nosač motora.
Trgovac me pita jel hoću bolji ili lošiji- ja kupio najbolji :hehe: ( u tom trenutku), po Intercarsu je šifra IMP28230 .
Ako ti zamjenski stvarno ništ ne vrijede kupit ću u 12-om mj. original u ovl.servisu kad ću ići na redovni godišnji servis..
@ kristyanhr
Ovo ti je inf.za termostat za JTD --> u Auto Kreši ti naglasi da termostat dolazi s indikatorom i košta 600 novaca minus 20 % za članove HAK-a tj. 480 novaca, a u Intercarsu s veeelikim popustom dobiješ ga za 450 kn ali bez indikatora i kad ideš gledat po njihovom katalogu stvarno nema gore indikatora..
Ja sam kupio termostat kod našeg kolege Igice koji je nedavno otvorio trgovinu auto dijelova u Varaždinskim Toplicama.. popili kavicu, bio je sa mnom i jARža (ili Jojo -čini mi se da mu je sad to nick na forumu), malo pričali i
naručio si WR..