0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zanima me dali vaša alfa troši ulje i koliko ?Evo nakon izmjene ulja ( 10000 km )bilo ga je točno onoliko koliko sam ga nasipao,krivo je bilo gledanoSve je uredu
Da li nacin voznje utice na potrosnju ulja ili se to odrazava samo na starije motore.
Zato je kod mene potrosnja ravna nuli (langsam ) mada znam da su alfe za sportski nastrojene vozace a ja opet nisam taj tip niti cu kad biti
onda je moj motor u banani kad ne troši ni litru na 8tkm
Pa ko upaljač će trošit uvjek ak troši plinče...
Pravo da ti kažem bez želje da započinjem diskusiju, ja ti ne vjerujem......Ja još nisam vidio alfu da ne troši ulje, šestaci manje to svakako ali na osam hiljada da ti ne potroši ništa ulja.....čisto sumnjam.To mi spada u kategoriju one priče "troši ko upaljač" pa se onda počnu dvocifreni brojevi redat po BC-u.NHF
a ako je zipo upaljač......ccccja sam odgojen na top gunu, nema upaljača do zipo-a I cvika do ray bana
Zippo - checkRay Ban - check
meni na je staroj 1.9 jtd 110 ks trošila na svakih 10 tkm taman tolika da nisam nikad nadoljevao :hehe:, od malo ispod max. do malo iznad min.Na ovoj mijenjam svakih 15 tkm i ista stvar, cifre od litre na 8 tkm je malo too much za normalnu vožnju
F16 check:-)
Na al onaj chopper bi se moglo rješit a F16 je pase, sad je u modi F22 raptor...