ovo kaj ti Mareo pise je najtocnije, sranje je malo s otvorom ali mjesta ima dovoljno
ja nisam imao problema ni prije sa onim vecim kolicima dok je klinjo bio mali, a niti sada sa ovim kisobran kolicima. Putujem sa familijom svaki vikend i mjesta nije nikad falilo. Sta ne stane u gepek stane na zadnji sic pored malog i njegove sjedalice, na pod, okolo naokolo, ali uvijek je sve stalo.
Istina je da sad u sluzbenog pasata karavana mogu garsonjeru smjestiti
ali sve sta stane u tu ladju stane i u 156 
Ja sam isao na skijanje sa klincem i punicom :-) i 3 pancerice pa je sve stalo u 147-cu, iako ima mali prljaznik od 280 litara. Istini za volju, kolica nisam nosio, skije su bile na krovu, i neka prtljaga je bila kod nogu, ali sve je stalo... kad se ne pretjeruje.
Sto se kolica tice, preporucujem ne kupovati "fancy" kolica sa velikim kotačima, koja se preklapaju "kao knjiga", jer će zažaliti prvi put, kad ih bude stavljao u prtljažnik, ili još gore kad bude skidao kotače po kiši, nego treba kupiti kišobran kolica kojih ima dvije vrste, "normalna debela" zimska i lagana malena za ljeto, obadva stanu bilo gdje bez problema i lako se stavljaju u prtljaznik.