Oni koji su pratili moju temu od 166 znaju da sam prodao svoju Zendericu 166 u zamjenu za Brava HGT uz nadoplatu. Evo podaci o autu, uzeo sam ga pod račun samo zato jer je auto pic pic a meni treba lova za 147 GTA (
http://alfisti.hr/forum/index.php/topic,37190.480.html )
PODACI:
Godina: 1996
Kilometri: originalnih 215700km
Registracija vrijedi do: 5.7.2012.
Uvežen je iz Italije 2003će i od tad je u susjedstvu
Oprema: Klima, servo, abs, 4 diska, maglenke, farovi se lećama, cb na daljinski, el podizači, treći štop bla bla bla sve osim kože i šibera
Dodatna oprema: bixenon, alu 17" TRW sa novim gumama Pirelli P ZERO NERO 205 40 17", sportski amortizeri imaju 150km pređenih, opruge H&R nove, zadnji lonac ASSO ( ostalo je original sa svim nosačima zaštitama etc.), duboki SPARCO trokraki volan, OMP ručica mjenjača, sprint filter no name ( nažalost nemam original)
Stanje: Na novo pofarban kompletan auto, sve 4 felge, izuzetno očuvana limarija, branici, motorni prostor originalno stanje suh ko barut (nije pran), sve je na svom mjestu, interijer ima malu zamjerku, iscufan jedan dio profila vozačevog sica, ovjes kompletno nov
Servisi: remenje i sve popratno na 185000km, nova 4 diska i pločice, nove manžete poluosovina i letve volana (letva mijenjana osobno sam ju bio podignut sa bivšim vlasnikom), novi amortizeri tek se razrađuju (radio Lučano sa Grobnika), pred 100km također novo ulje u motoru i filter, novo ulje u mjenjaču, servu i kočnicama, gume nemaju ni 3000km (komad 1200kn), klima jučer napunjena provjerena radi ko luda (japanski kompresor denso radi čuda

), kompresija mjerena na 3 cilindra 14.3, na 2 cilindra 14.2, prednje vilice spone i krajnici zajedno sa novom letvom volana (bio je udaren u suvozačev kotač, bliski susret sa bankinon i zato je izmjenjano sve i odveden na optiku u Hermelin tuning garage

Sutra idem po filter klime i nove svječice reda radi. Auto je top stanje i na prodaju je može zamjene može pare u svakom slučaju kombinacija mi mora igrat jer na koncu je skupit dovoljno za pravog šestaka onako sirovu jednu 3.2 v6
Cijene i kombinacije na pm a slike prebacujem iz teme od 166

(odmah predstavljanje i ponuda ko će kupit

neću ga još u oglasnike stavljat da ga malo izguštam auto je top al na prodaju je )