Skidanje sa kamiona, odlazak na pumpu svijetli rezerva, prvi krugovi po kvartu a ono cajger od benge pada brze nego turbina nabija pritisak

Ali onaj zvuk woooooshhhhh....neprocijenjivo.

Motor ima jos par sitnica za doraditi. Blow prerano otvara, bio je na 1.3 Unu i ne radi dobro s ovim motorom. Potrebno ga je podesiti malo. Do tada ide serijski gore.
Cijev koja ide na motoric ler gasa proderana pa se ponekad ugasi i malo je nizak ler gas, zanemarivo.
Lijevi nosac motora kod getribe dao svoje pa mjenjac ponekad malo zapinje, poznata boljka kad se autom voze utrke.
Prednje kugle lufta kao u lunaparku, vec cekaju nove vilice, set reparature zadnjih i novi lajtunzi kocnica na ugradnju.
E sad ono bitno...struja.....ajme majko. Raskopani buziri oko motora, pola toga istekano,maknuto doslo u kutiji u bunkeru.

: Malo su se igrali s olaksavanjem hehe.

Ugl. Primit se malo posla, novi buziri, sve na svoje mjesto, inox cijevi usisa, malo veci intercooler i bit ce kao bonbon. Poigrat se jos malo s nekim sitnicama,pritisak ulja ne radi, valjda je indikator, cim dam kontakt ide na 3bar.
Limarija odlicna, ima par ostecenje na haubi i pokusaj provale ostecena lijeva vrata kod bravice. Ostatak OK

Unutrasnjost nanovo tapecirana. Kozna sjedala, tapecirungi na vratima, krovni tapecirung, sve novo. Ubacen vec moj volan Isota.
Problem mi je nastao na gumama. Skinuo felge, vratio covjeku kako je dogovoreno i ono kabum.

Nemoze ici gore 205/50 16, auto je previse spusten. Sad se intezivno trazi zamjena u obliku 195/45 16, auto je trenutno na celicanama 14 cola i to svaka drukcija

Sutra ako nejdem na put krecu radovi polako i odmah i slikice radova. Ugl, ja sretan. Jos kad se sjetim da me ceka i Stag-ov plin za ugradnju