Ukupno Glasova: 96
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovo šta Signi piše je istina, svaka 33ica se savija po sredini pri bržoj vožnji
svake godine mi se desi da se ispušem po magistrali na putu za rijeku, tako da mi se uopće ne vozi po stazi ono baš do jaja..ove godine ću pametnije ja imam 30-ak krugova (156-ca , 33ojka i giulietta)
ovaj put ne ide, moram poduplat sjlu gasa :hehe: :hehe:
imat ces jos par ks... samo me podsjeti da ti dam tu sitnicu sto sam našao neki dan.. :hehe: ionako sam u St prije grobnika
već polako slazem playlistu za put da me smiri npr.[ Invalid YouTube link ]
mene ti auti koji se ponašaju ko "dalmatinka" na valovima stvarno ne impresionirajuali to da nije konkurentna nisam rekao, sve ovisi o vozaču i gumama koje mu dozvoljavaju da ganja vremena
imao sam se prilike jako puno puta vozit u 33 1.7 16v i onoj fake P4 od roadrunnera što je žali bože auto... trul je di stigne bit trul a u zavojima se savija bez obzira na ovjes koji ima tako da RR nisi se ni mogao iskazat vozačev sic dijeli samo jedna poveča rupa od propadanja na cestu
:hehe: :hehe: dobro kažeš fake butt fast ali nema veze je trula je ispod praga i kod vozačevog sica istina, ja neću sad tu nabrajat greške na tvom autu jer mi se neda a grobnik je brzo izmislit ću 150kn za pistu pa se vidimo tamo i da ako me nebudeš prepoznao pisat će na mom autu odiza TRULA 33
šta nije pista 100 kn, barem je bila svih ovih godina
Đaba vam kalkulacija kad Boxeri imaju težište
Nemam pojma, al otkad ja znam za Grobnik, pista je 150kn.....koliko i članarina...