upravo zato sto imate istu masinu sam to i rekao sto jesam...ne degradiram je nista, da si rekao da ide 15.6 serijska, ok, ali 14.6 ne vjerujem...uzdizes tu 33 u nebesa od ubrzanja i drzanja ceste ko da bolji auto ne postoji...
anyway rekao sam lijepo da i da nije serijska, necu ic provjeravat...ponavljam, vjerujem da ide 14.6, ali ne da ide serijska 14.6...taj auto je cudo, jos me vise cudi zbog toga da ih nema vise na sr-u kad ide tako dobro...
dalje kad god spomenem drugu, bilo moju ili vecotovu (za koju su opet neki drugi ljudi rekli da ide hebeno, a i uzeo je par pehara) ti kazes da niti jedna nije dobra i ispravna...stvarno cudno da samo tvoja bivsa i cosiceva su pobijedjivali sve i isle ko sotone...a kod nikoga drugog nisu bile ispravne, i to jos serisjke...
kuzis nije bitno, ja stojim iza svoga, ti stojis iza svoga...pa ti meni mozes nabijat na nos koliko hoces, da se ne trkam, niti da sam ikad probao, niti da sam vozio ispravnu 33...ali bome, nisi ju ni ti vozio (mislim na moju bivsu)
sto se tice price o japancima (sto su mi auti bolji od bilo koje alfe), to je moja stvar, tebe niti ikoga drugog ne treba bit briga, uzivaj u alfi, ja cu u japancu...sto se tice kupnje istoga...svugdje ali svugdje sam napisao da cu ga kupit, znaci buduce vrijeme...tebe niti ikoga drugoga, ponavljam, ne treba bit briga...ja sam student, sa vecim brigama oko rjesavanja faxa, nego kupovine auta...do tad vozim mamin clio i ne sramim se niti malo
@mirko...oni koji me znaju, znaju i to da stanem s bilo kim sa istim maminim cliom od 82ks, izgubio ili dobio...i to iz gusta...i to kad znam da stajem protiv jaceg auta, opet mi je gust...na zalost, auto je malo preslab, pa neke konkurencije i nemam, ali sta je tu je...znaci nije bas da nisam nikad stao niti sam internet rejser
izmedju ostalog, oni koji me znaju, opet znaju da ne pisem neprovjerene informacije po netu, bar se ja sam trudim jer znam kako hejteri jedva cekaju da krenu s napadima...ali da serijska 33 ide 14.6 je po meni cisto sranje