Pa normalno da se živciram...odem i napravim 150km radi nekoliko trkica... dobijem ih najjnormalnije i pošteno ,sve po PS-u i kad kažem da sam ga "izjeo" ,s razlogom je jer ima 5ks više i lakši je od 146ti ,kad neki video stavim dobijem komentare tog tipa kao što sam gore napisao ,a radim to ISKLJUČIVO da bih dokazao skepticima da Alfa Romeo to može postići.....i ovome u Hondi su ispale oči kad mi je ugledao zadnju tablicu na kraju trke ,jedva da je povjerovao u sve.
Što je čudno u tom BMW-u kako je krenuo kad je 325i lijena krava čijih 190ks je realno 150ks nekog drugog auta.
Zašto nebih uzeo neku kantu tipa GSI i naturpijao ga i isto tako skidao raju na 402.....NE ŽELIM....NEMA ALFA ROMEO niti znak niti srce (motor).
Žalosno al pazi sad ovaj scenarij od danas!!!!!!
Neki lik sa sivom 166 redizajn .....trkao se i izgubio od te Honde.... ,i kada sam ja došao ...kaže mi kolega da bi me taj lik sa 166 htio "skinit" pa da ide kući..... :hehe: (na to sam se samo nasmijao al ajd....)
Igrom slučaja....vozim s Hondom prije ..."skinem" je .... odem fino do tog dečka.....kažem ajde ,možemo sada....i znate koji odgovor dobijem...E AJMO NE!!!! Sjedne u 166 i ode.... Nažalost...takvih ima puno. NIJE HTIO STAT NA LINIJU protiv druge Alfe. E to je žalosno po meni.....ziceraški!!!! od vozača Alfe vrlo razočaravajuće.
Jedini koji ovdje su u tim "trkačim" vodama i dokazali su svoje tvrdnje na trkama i odani smo Alfa Romeo znački i nedamo do nje smo Renato, Tomo ,Petar ,ja ,Muha ,Fiuman ,Zagy ,Mirko, Fabrizio ,i još nekolicina Alfista koji nemaju straha stati na lajnu s bilokim...(sorry ako sam koga izostavio...ima nas nasreću još dovoljno)....a ne da smo tu "kao" Alfisti a veličamo raznorazne tostere...bimere i narodna vozila.
Aj...mal sam razvezao jezik...sorry ,maznila me piva i sunce danas u glavu...al jbg....ode soviti lagano...