1800 kn zadnji (900 komad), 1400 kn prednji par (700 komad). To kod jednog dečka domačeg kaj ima dijelove.
Prednje sam mijenjal još prij mjesec dana kad sam spone balansice i nosač motora (kost) mijenjal. Ali tad još navek to nije bilo to, osjetilo se d anapred ne pliva već, lai zadnji dio je tiral svoju politiku i to se onda još više nek prije poznalo.
Jučer kad sam skupil lovu i zmenil i zadnje, odma nakon 100 metri se osjeti brutalna razlika, sad Eibach ima funkciju i dela ak spada, a prilikom montiranja sam bio totalno razočaran s njim (sumnja sam odma u amortizere), jer na 330Cd imam samo isti Eibach i serijske fedre i auto je 100× krući i "čvršći" nego sad alfa s komplet svim novim.
Topla preporuka definitivno. Prije se je auto kod kočenja straga dizao i do 3-4cm, šetao po zavojima i sve naopak, sad je kak spada.
Još sad krajem tjedna moram sredit selene na balans štangi napred, a onda dalje po potrebi, ipak je to 156 ( s kamionskim motorom) pa nebu trebalo dugo čekat :hehe: :hehe: :hehe: