0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
čuo sam da onaj godisnji porez na auto ne moras platit ako je auto kod starog vlasnika bio minimalno jedan dan u toj godini odjavljen?ima li tu istine?
Mislim da nema nista od togaJa sam lani u 11-om mjesecu kupio odjavljen auto i uredno ove godine dobio uplatnicu kuci.platio sam, naravno... 625 kn ako se dobro sjećam..A da nisam, ne sumnjam da mi nebi skinuli od povrata poreza ili sjeli na plaću...
Ajde nek netko kaze da je to istina sad!!!! Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A koja je godina tvoja alfa?
istina 100% jer su meni ukrali auto u 2. mjesecu i krajem godine mi je stigao porez za taj ukradeni auto.naravno da sam otisao zalit se al odgovor je bio ovakav:gospodine slobodno se mozete zalit ali nece te nista napravit jer po zakonu ako ste bili vlasnik vozila samo jedan dan morate platit porez za cijelu godinu
2000.
Ekipa, pomagajte. Jučer sam bio u Heinzlovoj u MUPu da vidim koliko ce me izaci prijepis auta na mene ovo ono, i lik mi kaze da prvo moram u poreznu upravu platiti porez na taj auto 5% . To mi je čudno jer sam nedavno prije par mjeseci pročitao u HAKu da se više ne plača taj porez, a i neki frendovi mi tako rekli. Jel se onda plača ili ne plača taj porez? Ko tu koga?