nisam dugo pisa pa sam i zaboravia šta sam sve radia od zadnjeg puta, uglavnom nisam bia baš zadovoljan ovjesom, kraćeni su prednji amortizeri još 3cm, ipak je falilo hoda na većim rupama, nagibi su sprida sad oko 1.5 stupnja i to je sad prilično lipo za vozit, iskreno i puno bolje nego sam se nada da će bit
nije puno neudobna za vozit, prilično je kruta i ne naginje se, kad zagrize u zavoju to je strava...gasa i gripa uvik ima tako da je prava igračka...koliko god pretjeriva i dalje je osjećaj na volanu ludilo i kontrolira se ko na igrici...ajmo reć da sam zadovoljan s obzirom da nisam ništa posebno napravia i da ima još puno mista za igranje
palo je i kvalitetno troslojno poliranje koje sam planira otkad sam kupia auto

da sam zna kako će ispast i prije bi to sredia, šteta šta nisam poslika lipo, nije mi se dalo tražit aparat i nisam neki talenat za to

ispolirana

odvozila je i super slalom u trilju prošli vikend...ukupno vrime bi bilo 9. misto u generalci šta je čisto ok, ja sam zadovoljan, možda je moglo i malo bolje, zezala me na šikanama, ostaja bi bez serva na momente, tako da bi volan zasta taman kad trebam kontru okrenit, ostajala je valjda malo bez ulja zbog valjanja, bilo je malo ispod maximuma, a posuda nije nešto sritno izvedena tako da mi je tu zadala malo muke, ali sve u svemu ja sam zadovoljan
ipak je to civilno auto, točno vidim šta mu fali ovde i ima još dosta prostora za radit, moga bi sad o tome na dugo i široko ali dosadilo mi je tipkat, evo koja slika i video

Lancia Dedra 2.0 Turbo - Slalom Trilj 2013 1. vožnjaLancia Dedra 2.0 Turbo - Slalom Trilj 2013 3. vožnja