...priča je... hm... nisam ni siguran u nju... počnimo da mi je auto vozio netko drugi ... i da se u nekom, meni neshvatljivom slijedu okolnosti, pretprošli petak ujutro oko 8, zabio u nekakav teretni-dostavni kombi ispred sebe... u jedan od onih s onom čvrstom stepnicom odiza... i taj detalj je uglavnom zaslužan što tom kombiju nije baš ništa, a moj auto je dobio šaku u nos... sad zašto se malo prije naplatnih kućicama na Čavlima, a prije ulaska na autocestu, zabio u tog... hm... rezime je da auto izgleda kao na slici, a jedan lokal majstor koji ga je došao pogledati sastavio mi je sljedeći popis za koji još radi procjenu:
-prednje staklo
-oba prednja zračna jastuka (onaj suvozački je zaslužan za razbijeno prednje staklo)
-oba pojasa
-poklopac motora
-svijetla
-maska i znak
-vezni limovi
-oba hladnjaka
-filter zraka (onaj dolje lijevo ispred motora gledano s vozačkog mjesta)
-blatobran bar jedan je gotov..
(maglenke i rešetka s donje strane branika je cijela).. auto je 2002. 1. redizajn Sportwagon
tko u okolici Rijeke i Pule to radi i kako... kome se obratiti za kakav savjet .... auto ću za sada definitvno popravljati, a sada se nalazi negdje na pola puta između ta dva mjesta pa me na isto dođe di...
još veća dilema... kad će već biti rabljenih dijelova maksimalno da li su po nekom pitanju tj. komadu auta potrebnih za moj popravak, oni apsolutno isključivi... a opet onaj majstor od prije me uvjerava da se sve da srediti od polovnjaka...