@ tommy_boy
kolega BlekStena nije ništa loše mislio sa svojim postom.
Znam da bi ti htio imati lijepo sređenu 159ku al tvog starog nezanimaju pizdarije tipa felgi i sl jer ima i bitnijih izdataka u životu od toga. Tvoji roditelji gledaju da uštede koju paru za tebe i da ti na neki način obezbjede tvoju budućnost kad odrasteš a ne da troše pare na felge jer ćeš u tom slučaju danas sutra ti biti zakinut.
Forum zna biti jako zajebana stvar iz toga razloga što na njima ima ljudi koji su financijski situirani i njima nije problem iskeširati nekoliko tisuća kuna za sređivanje auta a ostali se tome dive i htjeli bi krenuti njihovim putem a znaju da nisu u mogućnosti to izfinancirati pa se samo zadužuju vezano za to.
Ovdje ima jako lijepih primjeraka alfi koji mi se strašno sviđaju npr. od Marea,sp rosso i sl ali ja te njihove trendove nemogu pratiti bez obzira što sam zaposlen i zarađujem vlastiti novac.Uskoro planiram stupiti u brak i stjeći obitelj i gledam uštjedeti da budem koliko toliko financijski stabilan,svakom kupljenom alu felgom bi si u tom slučaju stavio omču oko vrata jer mi dijete danas sutra neće imati kruha za jest a felge se ne jedu koliko mi je poznato.
Nadam se da se ne ljutiš na ovome postu jer mislim da ti nitko ne misli loše sa svojim savjetima