09-06-2026, 12:59:28

Autor Tema: Letva volana za 156  (Posjeta: 23987 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline noiser

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • Bezalfist
    • Kaštela i di posal odvede
Odg: Letva volana za 156
« Odgovori #60 u: 31-01-2015, 19:03:36 »
Eee, to stari bravo. Jednom davno san naša tu stranicu al nebi se sitija do iduće godine  :crazy:
Fala
"Alfa males buys BMW, Alfa's are for nice people"

Offline chakija

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • AR 159 SW 2.4 JTDm
    • Bjelovar/Zaprešić
« Odgovori #61 u: 15-09-2015, 01:02:52 »
ekipa, pitanje jedno...samo najednom pred dva dana je počelo konstantno škripit kod motanja... isključio sam servo pumpu jer ona huči, zuji, ronda...ovo je čisto cviljenje... zvuči mi kao letva volana i to desna strana jer nema šta drugo proizvodit takav zvuk. koja bi mogla biti problematika koja uzrokuje to škripanje?
"There is absolutely no reason for anyone to own a Peugeot!"

"Ja po kočnici, kočnica ne radi... Ja po ručnoj, ručna ne radi... Ja u birtiju, birtija radi!!"

Offline Batina

• Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 2.4 20v
    • Zagorje, Luka
« Odgovori #62 u: 19-09-2015, 21:52:54 »
suha osovina, smece, hrđa, spigana letva itd. moze ti i hidraulika zezat.. ako je do letve, sve dalje od podmazivanja je relativno neisplativo.
Can a car ever be art? Most experts say no, but they obviously haven't seen the Alfa Romeo.

Offline chakija

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 SW 2.4 JTDm
    • Bjelovar/Zaprešić
« Odgovori #63 u: 19-09-2015, 21:59:17 »
suha osovina, smece, hrđa, spigana letva itd. moze ti i hidraulika zezat.. ako je do letve, sve dalje od podmazivanja je relativno neisplativo.
Riješen problem...i u mrksi su mi rekli da je vjerojatno letva al nije...danas sam raskopo auto, zapekla kugla na donjoj vilcci

"Ja po kočnici, kočnica ne radi... Ja po ručnoj, ručna ne radi... Ja u birtiju, birtija radi!!"

Offline chakija

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 SW 2.4 JTDm
    • Bjelovar/Zaprešić
« Odgovori #64 u: 27-03-2016, 23:34:46 »
Ovako...znam da mi je letva za izmjenu kako god ali me čisto zanima dal je tko imao takav problem...letva funkcionira najnormalnije ali se nešto strašno drobi u njoj... Najizraženije je na mjestu, dosta izraženo na parkingu a u vožnji rijetko kad da uopće krcne...al na mjestu opća meljava u letvi... 

Offline vedran1310

• Učim polako
    • Koprivnica
« Odgovori #65 u: 04-01-2018, 19:02:17 »
Pozdrav, vidim da je ovo stari post ali možda netko prati pa da mi malo pomogne. na 156-tici mi lagano škripi ili možda zazuji u volanu pri malim brzinama i na mjestu. nema ni malo lufta, jako lijepo radi ali počelo to škripanje. provjerio sam ulje serva i bilo na minimumu, par mjeseci prije toga na maksimumu. zamijenio sam ulje i sada vidim da mi lagano opada, dakle negdje pušta. moje pitanje; jel bi to puštalo na letvi pa odatle zvuk ili je moguće da mi pušta negdje na crijevu ili posudi pa da škripi od manjka ulja?

Offline TomoCro

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #66 u: 18-06-2018, 14:24:24 »
Pozdrav,imam jedno pitanje, dali je ista letva volana sa 156 jtd iz 1999g. i sa 156 jtd iz 2002g.?
" More the knowledge lesser the ego, lesser the knowledge more the ego.”
A.Einstein