Pozdrav istomišljenici!:)
Nedavno sam kupio svoju alficu, naravno, rabljena.
Ko zna di je bila prije i kak, izvještaji o kilometraži su dvojbeni itd.
Al kolko para tolko muzike:)
Ok, a sad ovdje se obraćam jer se nadam da mi ova zajednica može nekak pomoći.
Imam dakle par pitanja.
Kao prvo, primjećujem iznad desnog fara (znači suprotan od onog ispod kojeg je tablica) sve više i više krhotina na laku koje mi izgledaju ko da su ih napravili sitni kamenćići. Al mi je neobjašnjivo zakaj tog nema s druge strane. Ili mi se zbog paranoje

: već priviđa da se povećava njihov broj. Dal je to zato jer je napravljen loš paint job i dal se to može izbjeći ubuduće s kvalitetnim paint jobom? Moja je (suluda) teorija da se kamenćići ulove za gumu pa se pri sporoj vožnji odbacuju iznad branika, i to u skretanju. Nemam drugo objašnjenje, a nebi htel prelakirati taj dio a da mi se to isto ponavlja.
Primjećujem isto tak da mi se oni utori za šrafe ko npr. kod okvira za maglenke ili za postolje ispod mjenjača nekak dematerijaliziraju :color: tojest ko da se plastika ukrutila i izmrvila.
Kak da to rješim?
Ok, neću nit pričati da mi je alficu tuča oprala prije kojih mj. dana tu u varaždinu tak da je posjet autolimaru imminent (dal imate kakve preporuke za okolicu Varaždina?)
Na laku imam (krov, spojler) nekakve čudne mrlje, koje nisu zapravo mrlje nego su nedostatak_boje, ko da je boja otpala, ispod se vidi bijelo hm, a pod prstom se osjeća reljef, ma reljef je i vidljiv). Dal je to zbog ptičjih govana i nesavjesnog prošlog vlasnika?
I na kraju - dal se mogu ručke na vratima lijepo ispolirati i rješiti onih ogrebotina koje moraju nastat nakon nekog vremena?
Bilo je više pitanja, al mi je isparilo.
Thanks anyway.
Alfa i alfisti rulez

Pozz iz Vž