0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
brutala živa...samo katadioptere bi ja isto u crno reci mi kako si zadnje lampe odradio jer su odlicno ispale...ako mozes opisat postupak...i kako to na kraju svjetli po danu jel se vidi dosta slabije nego prije???
Upravo vidio uzivo,izgleda extra
za gume nemreš fulat kaj god uzmeš,samo se potenza troši malo brše od hankoka :hehe:
Sad jos samo malo doraditi unutrasnjost, iako se Alfina unutrasnjost i ne moze puno dirati i postaviti u neki tuning magazin. Ovo je jako dobar materijal. Bravo!
ne znam kak to ide s magazinima... ali mogao bi ispast dobar photo session. Ak neko ima kakvu znoru - tu sam.
Na fejsu kontaktiraj Branimira Tomurada pa mu posalji par slikica pile.
to je to... dalje nema...
iz alfe 146?
Iz Civica,kad ce mo na crtu da vidim sta mozes protiv 1.6 sohc-a
jel to VTS sa 160 KS?
ne to je limenka http://alfisti.hr/forum/index.php/topic,42376.0.html
brutalan je auto, sad baš išao po svoj auto i govori mi majstor da je nešto radio oko gta koja je sva obljepljena mat folijom, i onda sad vidim temu brutala je auto
GTA je !!! Brutaaaaalaaaaa!!! Jel to i GTA oznaka u narančastom?! : Predobro. Narančasta i crna su totalno sportivo kombinacija! Kaaaaako je dobra ta mat folija na GTA!!!Uživaj u jedinstvenoj GTA 147-mici!
Kombinacija je super ispala ....nadam se da ću jednog dana složit i sebi nekaj slično samo na 145ici