0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dali netko ima ideju kako izvuci zamjensko vozilo dok je auto na servisu ?pred par dana me udario tip u straznji dio, osiguran je kod wiener-a ja sam inace osiguran kod allianza, osnovno i kasko...auto nije na firmu...stos je kad odvezem auto na servis njima ce trebati par dana dok ga dovedu u red a auto mi treba svakodnevno radi posla (kome ne treba?)pa gledam dali postoji opcija da izvucem zamjensko vozilo dok je auto na popravku ?
Molim vas...osiguranje ne moze pocet sa rjesavanjem odstetnog zahtjeva jer cekaju policijski zapisnik...Moze li se ili mogu li ja kako prije do njega pa da im donesem??hvala
Odeš sam u policiju i tražiš da ti daju policijski zapisnik, pa im ga odneseš
Može li meni ponuda obveznog osiguranja:Snaga 100 kw, godište 1999.Bonus koji cu sada imati 45%Godište vlasnika 1990RI tabliceOd dodatnih osiguranja svakako zaštita bonusa i bez ičeg drugog (osiguranje putnika itd.) pa ako može neka ok cijena...
Preko kompare mi je 1500 kn ali mislim da to moze puno nize...
Meni je sad sa 40% bonusa 2.4 100kw 93. Godište ispalo 1780 priko izvor osiguranja. Tehnički i cestarina malo vise od 1400
Meni je zasada najniže 1360 kn preko Triglava.Šime mislim da si mogao za niže jedno 200-250 kn policu
Za Zg tablice i 100 kw teško....
2300kn za GTjku dizel na Ri tablama... 0% bonusa. Jel vam se to čini OK? Okolo po netu su ponude i preko 4000kn...
Riješeno osiguranje... uzeo sam ponudu sa kompare.hr i napravio krug po uredima, Euroherc ispao najjeftiniji (pomaže što mi je ostatak familije tamo). Uglavnom 0% bonusa, 110kW, Ri table - 2050kn.