- poslovica govori da su dvije glave pametnije pa da čujem vaša mišljenja,,
imam sam lagani sudar sa srnom koja je na dijelu ceste gdje nema prometnog znaka "divljač na cesti" iskočila pred moje i u dok je ona tako letila i bila u zraku udario sam je sa lijevim farom (org.xenon) koji je pukao kao i lijevi dio maske a hauba i blatobran su se uvinuli prema dolje oko 10 cm od ruba, dok je branik ostao čitav, srna je onda još dalje poletila ali preživjela, policija je izašla na očevid, alkotest uredan, kao i prijava štete i procjena od strane Triglav osiguranja (kod kojih je osigurano lovište), prilikom procjene dostavio sam predračun od Autokomerca za far,masku, haubu i blatobran koji iznosi 15 800 kn, u dogovoru sa najboljim limarom isti mi je savjetovao da idem na nagodbu pošto sam nabavio polovni orginalni far (njuškalo) a da će mi on srediti auto da bude tipi topi za 7500, znači pokrpat sve ogrebotinice i cijelog ga ofarbati, ,,,,,,,,,
zanima me
- dali će ponuđeni novci od osiguranja biti dostatni za planiranu radnju i koliko od prilike treba da sjednu na račun, ima li tko iskustva s time